sxino

sxino

Παρασκευή, Ιουλίου 28, 2006

MONOLITH DOPES VOL.I STONER SUN RISING LIVE PARTY 29/7


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
Το Monolith.gr με την ευκαιρία του νέου logo που προέκυψε από τη συνεργασία του με τη σχεδιαστική ιδιοφυία των Ιταλών Malleus και πιστό πάντα στο ραντεβού του με τις καλύτερες εγχώριες μπάντες, παρουσιάζει το 1ο από μια σειρά live/party που θα ακολουθήσουν.
Το Σάββατο 29 Ιουλίου στο club JESTERS, στην Γλυφάδα, οι Madleaf, Semen of the Sun, Human Asteroid θα προσφέρουν ακόμα μια εκρηκτική βραδιά ενώ οι συντάκτες του Monolith θα επιλέξουν πολλές από τις καλύτερες στιγμές του ψυχεδελικού/heavy rock.
Οι Madleaf είναι πια κάτι πολύ περισσότερο από ένα project των Lord 13/Ludmila κερδίζοντας γρήγορα την θέση τους δίπλα στους μεγάλους της σκηνής. Οι Semen of the Sun, κατά πολλούς το καλύτερο ανερχόμενο σχήμα των τελευταίων χρόνων, θα εκπροσωπήσουν την Spinalonga και τις φοβερές και τρομερές μπάντες της με τις οποίες εμπλουτίστηκε ο χώρος. Τέλος οι Human Asteroid, σε μια επανασύνδεση έκπληξη θα θυμηθούν και θα μας θυμίσουν το -όχι και τόσο μακρινό- παρελθόν τους.
Τα νέα μπλουζάκια Monolith με το Malleus logo θα πωλούνται στο club.Το πάρτυ αρχίζει στις 22.00 και η είσοδος κοστίζει 5 ευρώ (με μπύρα).
mushroom freaks

Δεν υπάρχουν σχόλια: