sxino

sxino

Σάββατο, Δεκεμβρίου 30, 2006

LIVE 6/1 ONE BLOCK SOCIETY, MAHAKALA, STUDIOWASTE, SKLEROTIKZ, DIRT SPAWN DISEASE (με την υποστήριξη του Rock Storm Fm)

H Butterfly Effect φέρνει το χάος...
Σάββατο 6 Ιανουαρίου στο aN club:

“CHAOS DESCENDS”

ONE BLOCK SOCIETY
MAHAKALA
STUDIOWASTE
SKLEROTIKZ
(Θεσσαλονίκη)
DIRT SPAWN DISEASE

Είσοδος: 8 euro
Ώρα έναρξης: 21:30

Την βραδιά θα ανοίξουν οι DIRT SPAWN DISEASE με τον πολυπρόσωπο core-like ήχο τους που αντλεί επιρροές από τα μουσικά φάσματα του hardcore, metalcore, sludge, stoner και heavy rock. Οι Αθηναίοι avant garde hardcore rockers αναμένεται να παρουσιάσουν υλικό, παλιό αλλά και νεότερο από το επερχόμενο full length album τους, γέννημα της πρόσφατης έναρξης συνεργασίας τους με την EMI Records.
Την σκυτάλη θα πάρουν οι Θεσσαλονικείς metalcorers
SKLEROTIKZ οι οποίοι πρόσφατα κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο self financed demo τους, “Equation Of Information Theory”. Με τα τεχνικά όσο και επιθετικά μουσικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον ήχο τους αλλά και το τραγουδιστικό τους δίδυμο ως ένα ακόμα στοιχείο της διαφορετικότητάς τους, οι SKLEROTIKZ, στην 3η αυτή εμφάνισή τους επί Αθηναϊκού εδάφους, αποτελούν δίχως άλλο, την κατάλληλη επιλογή για την συνέχεια της βραδιάς.
Οι
STUDIOWASTE που επίσης αποτελούν χωνευτήρι επιρροών και ακουσμάτων, θα δώσουν συνέχεια στο event, κάνοντας παράλληλα την επίσημη παρουσίαση του ντεμπούτο self financed EP τους, “The Closer We Get”. O hardcore, mathcore’n’roll ήχος τους αφήνει υποσχέσεις για ένα πολύ καλό show, από αυτά στα οποία μας έχουν συνηθίσει. Άλλο ένα νέο όνομα που δεν θα περάσει απαρατήρητο.
Μετά από τα gigs με τους Σουηδούς doom metallers, Grand Magus και τους Βρετανούς post hardcorers, Taint, και έχοντας αποκτήσει την ανάλογη live εμπειρία, οι Αθηναίοι sludge rockers,
MAHAKALA, θα ταρακουνήσουν το aN club με τα χαμηλά κουρδίσματα και το πότε αργόσυρτο, πότε punk-like και πότε rock’n’roll-άτο υλικό τους κάνοντας παράλληλα και αυτοί την επίσημη παρουσίαση του ντεμπούτο ομότιτλου EP τους που μόλις κυκλοφόρησε από την Ισπανική Parade Records
Στον ρόλο του headliner, οι ONE BLOCK SOCIETY αποτελούν την εγγύηση του line-up για το κλείσιμο της βραδιάς. Έχοντας πραγματοποιήσει live εμφανίσεις σε όλα τα μήκη και πλάτη του Ελληνικού χάρτη, όπως και στη Βουλγαρική Σόφια, με ονόματα όπως οι Sick Of It All, Backfire, Angel Crew, Boy Sets Fire, Caliban, Blood For Blood και 25 Ta Life και με το πολύ καλό ντεμπούτο CD, “A Soundtrack For The Young And Passionate” στις αποσκευές τους, οι DIY, βετεράνοι, alternative hardcore rockers θα μας προσφέρουν μεγάλες δόσεις πειραματισμού βασισμένου σε διάφορες μουσικές φόρμες και θα μας προβληματίσουν με τον κοινωνικοπολιτικό στίχο τους. Η live εμπειρία και τα σχεδόν 12 χρόνια ύπαρξης της μπάντας εγγυώνται του πετυχημένου αποτελέσματος στο ρίξιμο της αυλαίας σε μία ούτως ή άλλως ήδη δυνατή βραδιά.

mushroom freaks

Δεν υπάρχουν σχόλια: