sxino

sxino

Τρίτη, Ιανουαρίου 22, 2008

η cultila δεν έχει όριο σε αυτή την πόλη: Samantha Fox Live



σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας νίκο ευάγγελατο;

ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΒΥΖΙΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΔΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!
η γρια κότα έχει το ζουμι

αντιγράφψ απο δέλτιο τύπου:

Το απόλυτο sex symbol της δεκαετίας του ’80, η Samantha Fox, έρχεται στα πλαίσια του 6ου Φεστιβάλ Cult Ελληνικού Κινηματογράφου για να μας ξεσηκώσει με την εκρηκτική παρουσία και τους ξέφρενους χορευτικούς ρυθμούς της σε μια μοναδική Best Of συναυλία που διοργανώνουν, από κοινού, η Astra και η Music Box Productions.

Η πανέμορφη Samantha κατάφερε να στοιχειώσει τις φαντασιώσεις μιας ολόκληρης γενιάς και να προσφέρει ορισμένα τραγούδια που ο χρόνος δεν μπόρεσε να αγγίξει, όπως το περίφημο hit single / πρόκληση “Touch Me (I Wanna Feel Your Body)”, το οποίο, αν και μετρά πάνω από 20 χρόνια ζωής, δεν έχει σταματήσει να αποτελεί την καλύτερη αφορμή για χορό μέχρι και σήμερα. Είναι σίγουρο πως θα το ακούσουμε ζωντανά μαζί με πολλές ακόμα μεγάλες επιτυχίες της, όπως τα “Nothing's Gonna Stop Me Now”, “I Surrender” και “I Only Wanna Be With You”.

Η πάντοτε sexy Samantha Fox θα βρεθεί στη σκηνή του Gagarin 205 το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου για να αναβιώσει με τις μελωδίες της τη χαμένη αθωότητα και το κέφι μιας δεκαετίας που πολλοί θα ήθελαν να ξαναζήσουν..

Δεν υπάρχουν σχόλια: