sxino

sxino

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 13, 2008

LIVE 18/9 CUBE, MONOVINE, STEREOHEATHEN (με την υποστήριξη του Rock Storm Fm)



H Spinalonga Records παρουσιάζει:
CUBE+MONOVINE+STEREOHEATHEN Live @ RODEO club, 18.9.08
STEREOHEATHEN: Την συναυλία θα ανοίξουν οι τεράστιοι STEREOHEATHEN(ex- No Label) με τον δυνατό και εκρηκτικό τους rock ήχο a la Seattle. Με πολλά γκάζια και μια alternative αισθητική, οι Stereoheathen επιστρέφουν από την Ικαρία πιο δυνατοί και πιο έτοιμοι από ποτέ, με πολλή όρεξη και καινούριο υλικό.
MONOVINE: Την σκυτάλη θα πάρουν στην συνέχεια οι Monovine. Ο ήχος τους ωμός, εναλλακτικός και γεμάτος ορμή. Εκεί όπου το heavy rock συναντά τη μελωδία, η αλητεία την μουσική ωριμότητα και τα ήρεμα περάσματα, αυτό το trio υπόσχεται μια αξέχαστη εμφάνιση.
CUBE: Την συναυλία θα κλείσουν οι Cube, οι οποίοι επιστρέφουν στα συναυλιακά δρώμενα της Αθήνας παρέα με τον καταξίωμενο κιθαρίστα Τσαλακό Τσαλακού. Παράλληλα, ο πρώτος τους δίσκος μπαίνει στο studio για μίξη. Οι Cube είναι επιρέασμενοι από την σκηνή του Seattle των 90’s, την alternative αισθητική καθώς και το σκληροπυρηνικό funk. Φήμες κυκλοφορούν ότι θα παιχτούν και ολοκαίνουργια κομμάτια.
Την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου η Spinalonga Records διοργανώνει ένα alternative/heavy rock live με τους Cube, Μonovine και Stereoheathen στη σκηνή του Rodeo club (Χέυδεν 34, Πλατεία Βικτορίας). Είσοδος: 6 euro. Οι πόρτες ανοίγουν νωρίς-νωρίς στις 20.00. Στον ήχο ο πρίγκιπας των faders Sub και στα decks οι Mushroom freaks.
Για περισσότερες πληροφορίες γενικά επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο: http://www.spinalonga.net
mushroom freaks

Δεν υπάρχουν σχόλια: