sxino

sxino

Δευτέρα, Απριλίου 16, 2007

LIVE 19-21/4/07 SAMAVAYO, BULL DOZA (με την υποστήριξη του Rock Storm Fm)


Το Underground Rock Club (Αθήνα) και το X-CLUB (Θες/νίκη), μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στο χώρο της rock μουσικής, αποφασίζουν να συνεργαστούν και στα συναυλιακά δρώμενα της Ελλάδος.
Γι΄ αυτό διοργανώνουν, με αφορμή της τελευταίας κυκλοφορίας των Βερολινέζων SAMAVAYO και της πρώτης κυκλοφορίας των Θεσσαλονικέων BULL DOZA, μία τριήμερη συναυλιακή περιοδεία, όπου το γερμανικό stoner συναντάει το ελληνικό heavy rock, η οποία έχει ως εξής:

- 19/4/07 AN CLUB ΑΘΗΝΑ (opening act: Taste of Grief – Special Guests HeadQuake)
- 20/4/07 ROCK BOTTOM ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (opening act: Under5Covers)
- 21/4/07 DOMUS ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (opening act: INK)


Οι Samavayo, 4 Βερολινέζοι με ένα κοινό στόχο: ROCK χωρίς συμβιβασμούς. Κινούνται στο χώρο του ROCK-STONER. Από την άλλη οι Bull doza, 4 νέα παιδιά που έρχονται να ταράξουν τα ήσυχα νερά της HEAVY ROCK σκηνής της χώρας μας. Και οι δύο μπάντες έρχονται να αποδείξουν ένα πράγμα (όπως λέει και ο θείος LEMMY) : ”I'm in love with rock 'n' roll, it satisfies my soul, and If that's how it has to be, I won't get mad”.
To Underground Rock Club και το X-CLUB στηρίζoντας την underground rock σκηνή, ελπίζουν να χαρίσουν τρεις εκρηκτικές και συνάμα «ζεστές» βραδιές σε όλους όσους αγαπάνε πραγματικά το ROCK !
Στις 18/4/07 θα πραγματοποιηθεί pre show party στα καθιερωμένα MONOLITH Sessions του Underground Rock Club με την παρουσία των συγκροτημάτων, ενώ στις 20/4/07 μετά το live θα παρευρεθούν οι μπάντες στο χώρο του X-CLUB. Και φυσικά πάντα με άφθονα ποτά στη μπάρα !!!
Μετά την φιλοξενία των Samavayo στην χώρα μας, θα ακολουθήσει και η ανταπόδωση της φιλοξενίας στην γερμανία σε μία προσπάθεια εξόρμησης των Bull doza στην Ευρώπη. Αναμένουμε νεώτερα στο άμεσο μέλλον.

KEEP THIS SHIT ALIVE !
mushroom freaks

Δεν υπάρχουν σχόλια: