sxino

sxino

Πέμπτη, Απριλίου 19, 2007

LIVE 22/4 TRIGGER, ICE IN EYES, TUXEDO CLOWN(με την υποστήριξη του Rock Storm Fm)



Οι Trigger δημιουργήθηκαν το 2002 από τον Κώστα (φωνητικά) ως μια ‘‘one man band’’ που βασικό της ύφος ήταν το electronic metal. Ύστερα από πολλές αλλαγές, ήρθε η τελική σύνθεση την άνοιξη του 2006, η οποία αποτελείται από 3 ακόμα μέλη: τον Δημήτρη (κιθάρα), τον Μάνο (μπάσο) και τον Κώστα ‘‘chief’’ (τύμπανα). Πολλά όμως άλλαξαν και στο μουσικό ύφος της μπάντας. Στοιχεία όπως hardcore, punk, death, industrial αλλά και progressive κυριαρχούν πλέον στις συνθέσεις των μελών τα οποία, κάθε ένα ξεχωριστά προσθέτει και το δικό του style στα τραγούδια. Γενικότερα, η μουσική των Trigger μπορεί να χαρακτηριστεί ως ‘‘bang your head’’. Are you ready to pull the trigger???
http://www.myspace.com/triggergr

Οι Ice in Eyes, 4 μεγαλομέτοχοι του Bombay, θα λιποθυμήσουν πάνω στη σκηνή του Rodeo την Κυριακή, παίζοντας τριπλής απόσταξης κάτι metal. Απολαύστε ανεύθυνα.
http://www.myspace.com/iceineyes

Οι TuxedoClown αυτόν τον καιρό περνάνε κρίση ταυτότητας, καθώς τα σχόλια που κατά καιρούς έχουν μαζέψει από τον μουσικό τύπο (‘‘Γκρουπάρα’’ - Kerrang!, ‘‘Γαμάνε’’ - Metal Hammer UK, ‘‘Είναι όλοι τους κούκλοι’’ - Cosmopolitan) δεν βοηθάνε ιδιαίτερα στο να προσδιοριστεί η μουσική τους ταυτότητα. Όποιος το βράδυ της Κυριακής καταφέρει να τους χαρακτηρίσει με λιγότερες από 3 λέξεις, κερδίζει ένα εισιτήριο του μετρό για τα μαγευτικά Σεπόλια.
Την Κυριακή 22/4 στο Rodeo Club, 20:00 η ώρα και είσοδο:8euro+beer!!!
mushroom freaks

Δεν υπάρχουν σχόλια: