sxino

sxino

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 24, 2007

LIVE 29/9 MINDISEASE, INSIDEAD, A.T.M., GODRUG, DEFINITE-X (με την υποστήριξη του Rock Storm Fm)

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 20.30
Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΙΣ 21.00 ΑΚΡΙΒΩΣ!
ΕΙΣΟΔΟΣ: 8 €

Δελτίο Τύπου:
INSIDEAD
Η μπάντα δραστηριοποιείται από το 2002.Ο ήχος τους δείχνει να ακολουθεί το νέο ρεύμα αλλά έχουν το δικό τους τρόπο να το προσεγγίζουν.Θα λέγαμε ότι ακούγονται σαν σύγχρονο METALCORE,THRASH,HARDCORE.
έχουν δύο PROMOS.Το πρώτο είναι το λιγότερο αντιπροσωπευτικό καθώς οι INSIDEAD φαίνεται ότι θέλουν πολύ δουλειά ακόμα σε ήχο και ύφος. Κομμάτι που ξεχωρίζει είναι το PARANOIA. Eπίσης περιέχει τα Sweet Μisery και Blind Fate.Tο δεύτερο δείχνει να έχει μία ταυτότητα και σίγουρα τον επίπεδο ανέβηκε κατά πολύ. Φαίνεται ότι πλέον έχουν κατασταλάξει σε ένα συγκεκριμένο ηχητικό και μουσικό μοντέλο. Περιέχει τα κομμάτια No I.D. και In My World.Όσο για τις εμφανίσεις γενικά είναι πολύ ενεργητικοί και με μεγάλο αριθμό εμφανίσεων. Κέρδισαν το Ελληνικό BATTLE OF THE BANDS και είναι έτοιμοι να ανοίξουν συναυλίες διαφόρων συγκροτημάτων εξωτερικού. Τώρα οι INSIDEAD ετοιμάζουν το πρώτο τους Album και σίγουρα θα έχουν πολλά να μας πούνε αν κρίνουμε από τη μέχρι τώρα πορεία τους.
Τα Μέλη:
Γιώργος Τ. -Φωνή,Κιθάρα
Νίκος Μ. -Μπάσο
Γι.ωργος Π. -Κιθάρα
Δημήτρης Μ. -Τύμπανα

Επικοινωνία : www.myspace.com/insidead

MINDISEASE
Οι mindisease δημιουργήθηκαν τον Ιανουάριο του 2005 από τον drummer (Θάνο Μεγγρέλη) και τον dj (Μπάμπη Πεϊδη) .Οι αλλαγές που υπήρξαν στα μέλη τους ήταν καταλυτικές για για την πορεία του group.
Οι mindisease έχουν παίξει σε πολλούς live χώρους στην Θεσσαλονίκη αλλά και έξω από αυτή (Αθήνα ,Αμύνταιο, Σέρρες και Κοζάνη).Ο πρώτος δίσκος με τίτλο Aftermath θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2007 από την ΕΜΙ!
Άμεσοι στόχοι του group είναι η προώθησή του στο εξωτερικό και οι εμφανίσεις σε όσους περισσότερους live χώρους.
Επιρροές των mindisease: Mudvayne, Slipknot, Killswitch engage, Soilwork, linkin park, dillinger escape plan
Πληροφορίες για το group μπορείτε να μάθετε στο
www.myspace.com/mindisease και στο www.vampirefreaks.com/u/mindisease καθώς η επίσημη ιστοσελίδα τους βρίσκεται υπό κατασκευή. www.mindisease.com

Oι mindisease αποτελούνται απο τους:
Πάνο Αναστασιάδη (Φωνή)
Τρύφων Ντόβας
Και
Νίκο Φακίρη (κιθάρες)
Βασίλη Μπαρμπαρούση (Μπασο)
Μπάμπη Πεϊδη ( turn tables)
Θάνο Μεγγρέλη (Drums)

ATM
Οι Α.Τ.Μ ξεκίνησαν στα τέλη του 2005. Η ανάγκη τεσσάρων φίλων να παίξουν μουσική χωρίς όρια γέννησε την ιδέα της μπάντας αυτής. Έχοντας συνυπάρξει στο παρελθόν και σε άλλες μπάντες αποφάσισαν να ενώσουν τις διαφορετικές μουσικές τους επιρροές και να δημιουργήσουν τη «δική» τους μουσική.
Μια μουσική που έχει ως βάση το σκληρό ήχο αλλά και πολλά ακόμα στοιχεία γύρω απ’ αυτόν και έξω απ’ αυτόν. Ο Ελληνικός στίχος έρχεται για να διαφοροποιήσει, χωρίς όμως να αλλάζει το ύφος η καλύτερα να υποβαθμίζει τη μουσική. Τα μέλη του group είναι : ΧΑΙΔΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ (μπάσο)
ΣΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ(κιθάρα)
ΚΑΦΦΕΤΖΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ (τύμπανα)
ΑΡΑΠΗΣ ΝΙΚΟΣ(φωνή-κιθάρα)

. Έχοντας ηχογραφήσει αρκετά κομμάτια ένα εκ των οποίων με τίτλο ΞΥΠΝΑ συμμετέχει στη συλλογή PURE ROCK της atlantis records-atlantis fm αποφασίζουν να κινηθούν ώστε να βρουν δισκογραφική εταιρεία.
Κάπου εκεί έρχεται ο διαγωνισμός που διοργανώνει το ωδείο Φίλλιπος Νάκας κάθε χρόνο με τίτλο POP N’ ROCK FESTIVAL. Το group αποφασίζει να συμμετάσχει ελπίζοντας σε κάτι καλό. Έτσι αφού επιλέγονται στις 17 μπάντες που θα διαγωνίζονταν, παίζουν στα ημιτελικά και προκρίνονται στο τελικό όπου συμμετείχαν οι 7 από τις 17 μπάντες των ημιτελικών. Ακολουθεί ακόμα μια εμφάνιση μετά την οποία κερδίζουν το 1ο βραβείο το οποίο είναι ένα συμβόλαιο με την SONY BMG.

Επικοινωνία : www.myspace.com/theatmgroup

GoDrug

Οι GODRUG δημιουργήθηκαν το 2007 με το όνομα SCREAM FOR SILENCE από τον Βαγγέλη(κιθάρα) , Αλέξη (κιθάρα) και Βαλεντίνος (μπάσο) που ήταν και ο αρχικός τραγουδιστής, όπου μοιραζόντουσαν τις ίδιες ιδέες, ίδια μουσική και επιθυμία να δημιουργήσουν μία μπάντα. Στην πορεία βρέθηκε και ο Γιώργος (τύμπανα) καθώς και ο Μάνος ( τωρινός τραγουδιστής) .

Το συγκρότημα είναι στο στάδιο ηχογράφησης του πρώτου τους demo. Στα πλάνα τους ήταν να ξεκινήσουν live από τον Οκτώβριο αλλά τα πράγματα εξελίσσονται πιο γρήγορα απ' ότι περίμεναν οπότε και προσαρμόζονται. Για τα πρώτα shows ο δεύτερος κιθαρίστας (Γιώργος) δεν θα παίζει επειδή δεν προλαβαίνει να μάθει τα κομμάτια τόσο σύντομα οπότε και θα υπάρχει μόνο μια κιθάρα. Stay tuned !

Επικοινωνία :
www.myspace.com/godisadrug

O κιθαρίστας των Karma Violens χτύπησε στην επιγονατίδα έτσι δεν θα μπορέσουν να παίξουν… Στην θέση τους θα παίξουν οι DEFINITE-X οι οποίοι θα ανοίξουν και την συναυλία.


mushroom freaks

Δεν υπάρχουν σχόλια: