sxino

sxino

Τρίτη, Νοεμβρίου 13, 2007

LIVE 16-17/11 FESTIVAL ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Στις 16 και 17 Νοεμβρίου πραγματοποιείται ένα διήμερο festival όπου συμμετέχουν μερικά απ' τα καλύτερα συγκροτήματα της ελληνικής underground σκηνής. Συγκεκριμένα έχουμε λοιπόν... Την Παρασκευή 16 θα παίξουν οι Planet Of Zeus, Father Sun, 1000mods, ενώ το Σάββατο 17 θα εμφανιστούν οι Night On Earth, Misuse, Hues And Separation. Ο χώρος που θα γίνει το σκηνικό ειναι το παλιό νοσοκομείο της Λαμιας και ιδιαιτερά εκεί που βρισκόταν η Μονάδα Εντατικής Θεραπειας (cult)! Ώρα έναρξης 21:00 και είσοδος ελεύθερη...
Εδώ πρέπει να πούμε οτι η συναυλία γίνεται στα πλαίσια της εκθεσης "3η Διεθνή καλλιτεχνική συνάντηση σύχρονης τέχνης", η οποία διοργανώνεται απ' την Belle Arte Lamia.

Η Belle arte Lamia,αστική εταιρία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα,με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού,της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς,του Δήμου Λαμιέων και του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης,παρουσιάζει την 3η Διεθνή καλλιτεχνική συνάντηση σύχρονης τέχνης στην πόλη της Λαμίας,από 9 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2007 στο πρώην Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

http://www.belleartelamia.org/




mushroom freaks

Δεν υπάρχουν σχόλια: