sxino

sxino

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 11, 2008

LIVE 13/2 NOISELUST, 1000MODS, ROUTES (με την υποστήριξη του Rock Storm Fm)

Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί ένα σημαντικό live που πιστοποιεί την δύναμη του ελληνικού underground στον σύγχρονο heavyκαι stoner/doom ήχο. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30 και η είσοδος είναι 8 ευρώ. Ακολουθεί το δελτίο τύπου...

NOISELUST

NOISELUST επιστρέφουν στα συναυλιακά δρώμενα με ανανεωμένη διάθεση, καινούργιουλικό (που δεν έχει παρουσιαστεί live) και με τηνπρώτη επίσημη κυκλοφορία της μπάντας να ακολουθεί σύντομα (από την Head To Avoid Recs). Γνωστοί γιατις επιβλητικές τους live εμφανίσεις, αλλάκαι για την ατμόσφαιρα που απορρέει μέσα από ατέρμονους ηχητικούς πειραματισμούς, οι NOISELUST παραμένουν πιστοί στον ογκώδη heavy ήχο τους (στις φόρμες των Neurosis, Knut, Cult Of Luna.) και αποτελούντους ιδανικούς headliners του event.

www.myspace.com/noiselust

1000 MODS

Οι 1000 MODS μέσα σε 2 χρόνιακατόρθωσαν να καθιερωθούν ως μια απ' τις σημαντικότερες doom/stoner μπάντες τηςσκηνής. Ένα EP.('Blank reality'), πολλάσημαντικά live στο ενεργητικό τους ( με Nightstalker, Deus X Machina κ.α.) και η τυφλή αφοσίωσή τους στην δύναμη τηςαργής και heavy μουσικής εξασφαλίζουν μια live εμφάνιση πέρα απ' τα συνηθισμένα.

www.myspace.com/1000mods

ROUTES

Οι ROUTES, αν και η «νεότερη» μπάντα του line-up, έχουν ήδη έτοιμο το πρώτο τους full-length albumπου θα κυκλοφορήσει απ΄ την Trailblazer Records. Groove stoner/heavy rock και επιρροές από Kuyss, Electric Wizard, και Monster Magnet«δένουν» την συνταγή αυτού του live, που οι μυημένοι ήδη περιμένουν.

After show party στο Underground club με το crew του Monolith στα decks και μια μπύρα free με το απόκομμα της συναυλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: