sxino

sxino

Σάββατο, Μαΐου 20, 2006

Blog σφαιρα


η Blog σφαιρα, δεν θα ειναι πια η ιδια. Ο Mac Mannus κατεβασε το blog του. Συνεπης προφανως ως προς την ιδια την κυνικη λογικη του. Καποιος θα μπορουσε να χαρακτηρισει την κινηση του προβλεψιμη. Αλλα παρολα αυτα δεν μπορεις να μην στεναχωριεσαι που χαθηκε ενας τετοιος θυσαυρος. Ποσο μαλλον, που χαθηκε ετσι, με ενα delete, χωρις καν απαχαιρητιστιριο - δακρυβρεχτο μυνημα (το οποιο ομως θα αποτελουσε απομυθοποιηση του ως τωρα μυθου) και διχως να αφηνει ιχνη του παρελθοντος. Αν και επρεπε να παραμεινει underground, και μετα το πασχα ειχε γινει πολυ της μοδας.
Αντιο mac mannus, και ειμαι σιγουρος οτι συντομα καπου θα ξαναβρεθεις εδω γυρω.
Και τωρα αν το ονομα οσυ ειναι απο το usual suspects.

Βγαζοντας σε λιγη ωρα το λινκ του mac mannus, βρηκα ενα καινουργιο αγαπημενο blog to fantastic 80's που σε γεμιζει υπεροχες cult αναμνησεις. Απο το οποιο βρηκα και το site του εθνικου μας σταρ. Πραγματικσ μπορεις να χαζευεις ωρες εκει μεσα.

Οταν λοιπον μετα απο δυο βδομαδες καταληψεων στις σχολες, γυρνας σπιτι Σαββατο πρωι, και λες σημερα θα πιω καφεδακι, θα ξεκουραστω, θα διαβασω mac mannus (ολης της βδομαδας που δεν προλαβα) και θα φορτωσω μπαταριες για την συνεχεια του φκ, και δεν γινονται ολα οπως εχεις υπολογισει, λες ΠΟΥΤΑΝΑ ΖΩΗ. διαβασε εδω τι σημαινει

rainboy

3 σχόλια:

pascal είπε...

έχεις δίκιο. τα κείμενα του μακ θα λείψουν σε πολλούς...
πουτάνα μπλογκόσφαιρα

Ανώνυμος είπε...

Θα ξανάρθει. Μέχρι τώρα το έχει κατεβάσει 4-5 φορές το μπλογκ του με τον ίδιο τρόπο. Μην ανησυχείς.

Rodia είπε...

Θα συγκινηθεί ο Μακ με το ποστ σου, είναι βέβαιο.. Και θα επιστρέψει δριμύτερος!

:-)