sxino

sxino

Πέμπτη, Νοεμβρίου 20, 2008

LIVE 29/11 BRANT BJORK AND THE BROS, SEMEN OF THE SUN, 1000MODS (με την υποστήριξη του Rock Storm Fm)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

To Σάββατο 29 Νοεμβρίου, η Spinalonga Records παρουσιάζει τον ζωντανό θρύλο του stoner rock, Brand Bjork (x-Kyuss, x-Fu-Manchu) μαζί με τους αδελφούς του (the Bros) για μια αξέχαστη εμφάνιση στο ΑΝ Club (Σολωμού 17-19, Εξάρχεια). Μαζί του, οι δικοί μας heavy rockers Semen of the Sun και οι ανερχόμενοι stoner rockers 1000Mods.

Brand Bjork and the Bros:
Ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες των '90s, τόσο σε συνθετικό όσο και σε δημιουργικό επίπεδο, (απο)λαμβάνει της αναγνώρισης και του σεβασμού χωρίς να έχει διλήμματα του τύπου "κιθαρίστας ή ντράμερ".
Στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας ξεκίνησε τη μουσική του σταδιοδρομία, ως drummer σε ένα από τα πιο επιδραστικά συγκροτήματα της τελευταίας 20ετίας …των θρύλων Kyuss. Στην συνέχεια αποφάσισε να αφήσει τη μπάντα για να… αράξει λίγο, ώσπου στην πορεία «συνάντησε» τους Fu Manchu και αργότερα τους Che . Τα τελευταία δέκα χρόνια κυκλοφόρησε 8 προσωπικά άλμπουμ, γεμάτα rock n’roll και άφθονο groove.
Όταν το desert rock ανοίγει διάπλατα τις πόρτες του σε ψυχεδελικές και soulfunk μελωδίες, να είστε σίγουροι πως τις ξεκλειδώνει με τον πλέον εύκολο τρόπο. Κοφτά κι άμεσα τραγούδια, όπως και ο τρόπος που τα ερμηνεύει, μέσα από την απλοïκότητά τους φανερώνουν το μεγαλείο του συνθέτη / ερμηνευτή.
Κυρίες και κύριοι ο guru της ερήμου, ο Brant Bjork, θα παρουσιάσει ζωντανά στο ελληνικό κοινό στις 29 Νοεμβρίου, το χαλαρωτικό/εκρηκτικό μουσικό του μείγμα μετά Βαΐων, sombreros και των Bros. Ελάτε με την πιο cool των διαθέσεών σας κι απολαύστε από κοντά ένα ζωντανό θρύλο της μουσικής σκηνής του Palm Desert.

http://www.myspace.com/brantbjorkandthebros

Semen of the Sun:
Οι Semen of the Sun, μετά από αρκετά χρόνια δυναμικής παρουσίας στα ελληνικά μουσικά δρώμενα, παρουσίασαν φέτος την πρώτη τους επίσημη κυκλοφορία με τίτλο "Radio Adult, Slow Songs, Cheese And Wine"(Spinalonga/Lab Records), προκαλώντας τα καλύτερα σχόλια και κάνοντας αίσθηση. Είναι έτοιμοι για ακόμη μια φορά να δείξουν ότι πάνω απ'όλα, είναι μια μπάντα που της αρέσει να αποδίδει την αστείρευτη ενέργεια της live. Απολαύστε το ιδιαίτερο ύφος της, μια μίξη δυναμικού χέβι ροκ με πανκ στοιχεία, ήρεμα περάσματα και μια πολύ φρέσκια αισθητική . Όπως λέει και το γνωστό ρητό …"κάντε κέφι...και εντζόι δε σίμεν γκέρλς αντ μπόις...."

http://www.myspace.com/semenofthesun

1000Mods:
Οι 1000Mods, μια από τις πιο ελπιδοφόρες μπάντες της ελληνικής rock σκηνής, έχουν ήδη δείξει τις προθέσεις τους μέσα από το “Blank Reality” Ep, αλλά κυρίως μέσα από τα ultra heavy live που έχουν δώσει. Οι χιλιομοδιανοί κινούνται σε παραδοσιακούς heavy/stoner/boogie ρυθμούς, όπου κυριαρχούν τα μονολιθικά riff και η Sabbath-ική ατμόσφαιρα. Κάθε τους εμφάνιση ισοδυναμεί με τόνους ήχου και groove και συνοδεύεται φυσικά από τα αναγκαία τζαμαρίσματα…. Desert side of your mind!!!

http://www.myspace.com/1000mods

Είσοδος: 17 ευρώ
Πόρτες - 20:30

Πίσω από τα decks θα βρίσκονται οι Mushroom Freaks. Θα ακολουθήσει after show party στο Roi Mat (δίπλα από το ΑΝ). Τις μουσικές θα επιμεληθούν συντάκτες του rocking.gr και οι Mushroom Freaks.
Δύο μέρες πριν την συναυλία, την Πέμπτη 27 Νοέμβρη, οι Psychograndmammas θα κινηθούν σε ρυθμούς Brant Bjork στο Mo Better club στα Εξάρχεια

mushroom freaks

Δεν υπάρχουν σχόλια: