sxino

sxino

Σάββατο, Αυγούστου 26, 2006

Καλυτερη πηγη κινηματογραφικης ενημερωσης (movie for the masses)


Το να βρεις αξιολογες πηγες ενημερωσης στα ελληνικα ειναι ακομα δυσκολο στο διαδυκτυο. Για χρονια εχω κοψει το αθηνοραμα απο το περιπτερο, και το διαβαζα απο το σαιτ του, για τις καινουργιες ταινιες. Αλλα μπορω να πω οτι δυσκολα "τα εβρισκα" με τους κριτικους. Πολλες φορες ειχα αντιδιαμετρικα αντιθετες αποψεις. Επισης το επιπεδο με τα χρονια φτωχαινε, ετσι ενω παλια διαβαζες και μερικα πραγματα (ιστορικα στις επανεκδοσεις, αλλα οχι μονο) που οξυναν την κινηματογραφικη σου παιδεια, αυτα με το καιρο αραιωναν. Απο την αλλη το να ψαχνεις για τις καινουργιες ταινιες στο δικτυο ειναι δυσκολο. καθως στις περιστοερες η μεταφραση ειναι οτι να ναι, και δεν παιζει να βρεις τον πρωτοτυπο τιτλο.
Η σινεμανια στην ετ3 , και ο καραφλας στο μαντ βοηθαγαν λιγο, αλλα αντε να εισαι σπιτι την ωρα που παιζουν οι εκπομπες.
Αλλα εδω και κανα εξαμηνο βρηκα αυτο που εψαχνα στο blog MOVIES FOR THE MASSES, το οποιο προφανως ανακαλυψα στο μονιτορ.
To εντυπωσιακο δεν ειναι μονο η απιστευτη ενημερωση, σπανια για κατι ερασιτεχνικο, αλλα και η ταυτιση αποψεων. Στο 85-90% των κριτικων θα εβαζα την υπογραφη μου απο κατω. Ενω και το επιπεδο των παραπανω πληροφοριων βρισκεται στο επιπεδο που επιζητω.
Βεβαια επειδη ειμαι σαπιος δεν ειχα βαλει λινκ στην σελιδα αυτη, αλλα τωρα προστιθετε. να ζητησω συγγνωμη απο το παιδια που γραφουν εκει (παροτι δεν τα γνωριζω(ακομα)), γιατι ειναι πραγματικα αγνωμωσυνη που δεν ειχα γραψει τιποτα τοσο καιρο.
αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα γραφουμε και μεις την αποψαρα μας για το σινεμα. αλλα αυτοι ειναι οι ειδικοι.
υγ. εχει καταλαβει κανεις τι σκατα γινετε με το βλογγερ και τις φωτο, μου εχει σπασι τα νευρα. βλεπω να μετκομιζουμε στο wordpress συντομα.
αν ξερει καεις καμια πατεντα να μου την εξηγησει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: