sxino

sxino

Δευτέρα, Οκτωβρίου 02, 2006

LIVE 19/10 HOSTAL HANDSHAKE, IORANA, DOWN & OUT (με την υποστήριξη του Rock Storm Fm)

LIVE WITH THE COOLEST BANDS IN TOWN
19/10, ΩΡΑ 20.30, ΤΙΜΗ 8 EΥΡΩ, ΣΤΟ AN CLUB

Λίγα λόγια για τις μπάντες που θα εμφανιστούν (κάτι σαν δελτίο τύπου) :

HOSTALHANDSHAKE (http://hostalhandshake.rock-underground.gr/)

Οι HOSTAL HANDSHAKE είναι ένα συγκρότημα το οποίο υπάρχει από το 2001 και είναι μια μίξη από heavy/hard-rock/grunge/funk με stoner sabbath-ικές επιρροές. Οι hostal ξεκινήσανε με τον Μάρκο, τον Μπάμπη και τον Άρη και υπάρχουν ακόμα ως τρίο(κιθάρα/φωνή-μπάσο/φωνή & ντραμς),με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση όλα αυτά τα χρόνια έχουν βγάλει 3 demo-promo (h2-2002, public affears-2003 και με πιο πρόσφατο το bitched up!-2005). Με αρκετά live στο παρελθόν και πολύ καλές κριτικές η μπάντα συνεχίζει ακάθεκτη και αυτή την εποχή γράφει το καινούργιο promo cd το οποίο δεν θα έχει λιγότερα από 10 κομμάτια και με το οποίο θα ακολουθήσουν πολλά live!!!

IORANA (www.purevolume.com/iorana)

Υπάρχουν από το 2003 και αποτελούνται από 4 άτομα. Κινούνται σε ένα ύφος μεταξύ grunge/stoner/funk και ετοιμάζουν σύντομα ένα cd με τις συνθέσεις τους από την αρχή της ίδρυσης τους!

DOWN & ΟUT (http://down_n_out.rock-underground.gr)

Οι DOWN & OUT είναι μια southern/boogie/rock 'n' roll μπάντα που φτιάχτηκε από τα αδέρφια Ricky και Tonnie το 2003 στην Αθήνα. Έμαθαν τα blues,την country και το rock & roll από τους παλιούς δίσκους που αγοράζανε και έτσι σιγά-σιγά άρχισαν να γυρνάνε χρονικά προς τα πίσω και αγάπησαν τον παλιομοδίτικο ήχο! Οι μεγαλύτερες επιρροές τους είναι οι ZZ Top, Lynard Skynard, Allman Brothers Band , Charlie Daniels Band, Mountain, Cream, Stevie Ray Vaughan, Bo Diddley, Elmore James, Robert Johnson και πολλοί ακόμα! Το 2003 η μπάντα κυκλοφορεί το πρώτο της promo cd με τίτλο "no guts, no glory" που κερδίζει πολύ καλές κριτικές από γνωστά περιοδικά. Το 2004 είναι μια επίσης δημιουργική χρονιά για την μπάντα αφού κυκλοφορεί το δεύτερο της demo cd με τίτλο "Hazzard County Ride", παίρνει μέρος σε μια συλλογή και γυρίζει ένα βίντεο-clip που υμνεί τον νότιο-αμερικάνικο τρόπο ζωής! Μετά από μια δύσκολη περίοδο αλλαγής 3 μπασίστων σε ένα χρόνο η μπάντα καταλήγει στον Virgil. Στη συνέχεια ακολουθεί μια περίοδος αρκετών live εμφανίσεων σε bar και clubs με σπουδαιότερη αυτή ως support στους σουηδούς Grand Magus (ανατρέξτε σε live review στο blog) και πιο ιδιαίτερη αυτή στο truck festival του 2005! Η μπάντα αυτή τη στιγμή συνεχίζει ενεργά τις live εμφανίσεις και ετοιμάζει το ανεξάρτητης παραγωγής cd της, στο ίδιο "blues/ rock-in the fine texas tradition" ύφος και με τον ίδιο vintage ήχο που έχει πάντα! Το line-up της μπάντας είναι:
Ricky - rythm & slide guitar, harmonica, vocals,
Little Tonnie - drums, piano, backing vocals
Virgil Caine - bass, backing vocals

WANT SOME ACTION...?
...YOU GOT IT!!! BE THERE…


mushroom freaks

Δεν υπάρχουν σχόλια: