sxino

sxino

Τρίτη, Οκτωβρίου 03, 2006

Monica - η αποκαλυψη απο την ελλαδα

Οι ταλαντουχοι μουσικοι γενικα δεν ειναι λιγοι. Αλλα παρολαυατα συνεχιζουμε να ακουμε διαφορους αταλαντους που βγαζουν δισκους, γιατι μπορει να εχουν προμοτιον, στυλ, ή να απασχολουν τους παπαρατσι, ή απλα γιατι ειχαν την τυχη αν βρεθουν στο right place right time.

Απο την αλλη δεν μπορεις να μην συγκλονιζεσαι οταν ανακαλυπτεις οτι υπαρχουν μοναδικα ταλεντα, με ορεξη και δημιουργηκοτητα , αλλα κυριως εμπνευση. λιγα μετρα απο κει που ζεις την μιση σου μερα (στο μαθηματικο).και τελικα εσυ τους ανακαλυπτεις μεσω του Myspace.
Η mONICA λοιπον ειναι μολις 21 χρονων, και φοιτητρια, εχει ηδη υπαρξει μελος των Relevant box, και πριν λιγους μηνες ηχογραφησε τα πρωτα δικα της κομματια, οπου επαιξε μονη της ολα τα οργανα, και τα ανεβασε εδω.
εκανε καποια live και αρχισε να γινετε καποιο σουσουρο γυρω απο το ονομα της. και πραγματικα ειχαν δικιο.
εδω και μαι βδομαδα που εχω κατεβασει τα κομματια δεν μπορω να ξεκολλησω.
τα ακουω συνεχεια. δεν μπορω να πω ποιο ειναι καλυτερο, αλλα εχουν φοβερη ατμοσφαιρα και ειναι απιστευτα ταξιδιαρικα. τα ακους και νομιζεις οτι παιζει στο δωματιο σου με μια κιθαρα, και μια αυρα σηκωνετε απο το ηχειο της κιθαρας, σε τυλιγει και σε παει σε αλλους ονειρικους τοπους.
δεν εχει νοημα να αραδιασω επιροες, καθως ηδη αχνοφαινετε το προσωπικο της στυλ. θα ειχε περισοτερο νοημα να αραδιασω ποσα χειροτερα συγκροτηματα ξερω απο αυτην που εχουν και γαμω τις καριερες.
αλλα τι να κανεις ετσι ειναι αυτα.
παντως ειμαι σιγουρος και οτι η ιδια δεν αργησει να αποκτηση αναγνωριση, δισκογραφικη, και ελπιζω συντομα να την δω σε καποιο live για να την εκτιμησω ακομα περισοτερο.


rainboy

Δεν υπάρχουν σχόλια: