sxino

sxino

Τετάρτη, Ιανουαρίου 10, 2007

LIVE 18/1 UNDER-V-COVERS, ACID BABY, KICKSTART, BUILDING CHAOS (με την υποστήριξη του Rock Storm Fm)

Λίγα λόγια για τα groups:
ACID BABY
Oι Acid Baby δημιουργήθηκαν το 2001 και κινούνται σε ύφος alternative rock/metal. Έχουν κυκλοφορήσει τα demos "Greatest Shit" (2003) και "Indecent Exposure" (2005) και έχουν συμμετάσχει CD συλλογές όπως "In The Junkyard" (Spinalonga Records), "Greece Attacks - The Next Assault" (Sound & Vision) και άλλες.Η μπάντα έχει εμφανιστεί σε όλα τα γνωστά rock clubs της Αθήνας ενώ το Νοέμβριο του 2006 πραγματοποίησε μία περιοδεία που πέρασε από Ηράκλειο, Κομοτηνή, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Αγρίνιο και Λαμία.Αυτή τη στιγμή οι Acid Baby ηχογραφούν τον πρώτο επίσημο δίσκο τους με τίτλο "The Blind Won't Mind" και πειραματίζονται για πρώτη φορά με στοιχεία και όργανα από την ελληνική παράδοση.
Under-V-Covers (Under Five Covers)
Είναι σχετικά νέα μπάντα, αφού η υπαρξή της ξεκινάει από το καλοκαίρι του 2005. Το είδος της μουσικής που αντιπροσωπεύει το μουσικό τους ύφος είναι η stoner/southern metal. Στον 1,5 χρόνο από την δημιουργία του συγκροτήματος έχουν ηχογραφήσει ένα demo με τίτλο: "Finding Demo". Αυτή την εποχή βρισκόνται στο studio και τελειώνουν με τις μίξεις του πρώτου τους full length, το οποίο και ευελπιστούν να κυκλοφορήσει σύντομα. Παράλληλα συνεχίζουν τα live με αμείωτο ρυθμό, με τελικό στόχο να πραγματοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα. Έχουν ήδη εμφανιστεί στους παρακάτω χώρους: Όνομα του Ρόδου, Στον Αερα, Rodeo, Underworld και στο καλοκαιρινό φεστιβάλ του Άρδα. Τα μελλοντικά τους σχέδια περιλαμβάνουν -μεταξύ των άλλων- την κυκλοφορία του πρώτου album με την υποστήριξη ενός αξιόλογου label, την κυκλοφορία ενός 7" inch με δύο κομμάτια (self financed) και φυσικά την παρουσία τους σε live που πιστεύουν ότι θα καθιερώθουν ως συγκρότημα.
BUILDING CHAOS
Οι Building Chaos δημιουργήθηκαν από τισ στάχτες των Hellfire B.C το 2004. Είναι μία μίξη southern metal, thrash, stoner με στοιχεία από black και death.

Tην Πέμπτη 18/1 στο ΑΝ CLUB στις 20:00 με είσοδο 8euro...

mushroom freaks

Δεν υπάρχουν σχόλια: