sxino

sxino

Τετάρτη, Ιανουαρίου 31, 2007

Top Myspace


εκει που χαζευα στο myspace προσπαθουσα να κατανοησω ποσοι παραγοντες παιζουν ρολο για το ποσους "φιλους" καποιος. Σκεφτηκα λοιπον να δω ποιος εχει τους περισοτερους.
Ετσι εβαλε στο search να μου βγαλει τα αποτελεσματα με σειρα φιλων, και τα αποτελεμστα ηταν τα εξης
1.TILA TEQUILA Genre: Hip Hop / Pop / Club Location: HollyHood, California
Fans: 1,649,901

2.FALL OUT BOY Genre: Pop Punk Location: WILMETTE, Illinois
Fans: 1,449,311

3.Panic! At the Disco Genre: Rock / Big Beat / Techno Location: Las Vegas, NEVADA
Fans: 1,418,885

4.T.I. Genre: Hip Hop / Rap / R&B Location: ATLANTA, GEORGIA
Fans: 1,328,307

5.My Chemical Romance Genre: Rock / Metal Location: Newark, NEW JERSEY
Fans: 1,055,014

6. Beyonce Genre: R&B / Hip Hop / Pop Location: NEW YORK, New York
Fans: 808,577


Προφανως δεν γινετε παρα να μην σου κινησει την περιεργεια το ονομα TILA TEQUILA. Ανοιγωντας την σελιδα της οχι μονο βλεπεις φωτογραφιες σαν την παραπανω (που διακαιλογουν 1,5 εκατομυριο τρελαμενους φιλους), αλλα μαθαινεις οτι ειναι απο την Σιγκαπουρη , αλλα μεγαλωσε στο Τεξας, και εχει ηδη ουκ ολιγες αποκαλυπτικες φωτογραφησεις σε διαφορα "αντρικα" περιοδικα. Επισης εχει γραψει και τραγουδακι, και ετοιμαζει τον δισκο της.
Η Τίλα λοιπον, υποστηριζει οτι ολα αυτα ειναι DIY και καταφερε να γινει η πιο γνωστη ανερχομενη (αλλα τατυοχρονα με περισοτερα χιτς απο ολους τους αλλους) σταρ του διαδυκτυου. ΑΚομα και να πιστεψεις οτι δεν ειναι στημενο κολπο, παλι η ιδια πρεπει να εντριφησε παρα πολυ στο marketing για να καταφερει αυτο το σκορ.
Προφανως και το δικτυο ειναι μια αντανακλαση της κοινωνιας. Οσο και να καιγομαστε εμεις, και αν βρισκουμε περιεργα γκρουπακια να γουσταρουμε (φυσικα πιο ευκολα απο παλια), παλι κατα κυριο λογο παρεμενει ενα ακομα πεδιο κερδοφοριας για τις εταιριες.
Τελως παντων ας συνεχισουμε να βουταμε στις χιλιαδες μπαντες, διαγραφωντας το κριτηριο της δημοτικοτητας τους, και ΑΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΤΙΛΑΣ
Καλα ολα αυτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: