sxino

sxino

Σάββατο, Φεβρουαρίου 10, 2007

LIVE 16/2 LIQUIDUST, CHRONIC HERBAL INFLUENCE, UNDER-V-COVERS (με την υποστήριξη του Rock Storm Fm)

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στο Rodeo Club θα ανέβουν στην σκήνη τρείς δυνατές μπάντες που κινούνται στον χώρο του stoner/hard rock.

Την συναύλια θα ανοίξουν οι Under-V-Covers, που δημιουργήθηκαν το 2005 και κινούνται σε southern rock aggressive ήχους. Έχουν ήδη μια επικείμενη συμμετοχή στην συλλογή “Stone Planet” από την Lights Parade Productions.

Ακολουθούν οι Chronic Herbal Influence από την Λαμιά και οι απόλυτοι stoner rock ήχοι τους. Έχουν ήδη παίξει σε αρκέτες σκηνές στην Αθήνα ενώ αυτή την περίοδο ηχογραφούν την πρώτη τους δουλεία.

Την βραδυά κλείνουν μια από τις καλύτερες stoner/hard rock μπάντες της Ελλάδας, οι Liquidust. Μετά από μήνες σιωπής οι Liquidust είναι έτοιμοι, με δυνατό χαρτί τις γυναικίες lead φώνες αλλά και το σφικτοδεμένο rhythm section, να αμολήσουν τον πιο δυνατό hard rock οχετό επί σκηνής. Έχουν ήδη συμμετάσχει σε δύο συλλογές “in the junkyard 1&2 –spinalonga records” ενώ έχουν παίξει με την πλειονότητα των εγχώριων group, αλλά και support σε ονόματα όπως Paul DiAnno και Capricorns.

Είσοδος 6 euro, πόρτες 21.00.
Rodeo
Club, Χεΰδεν 34 Πλατεία Βικτώριας

mushroom freaks