sxino

sxino

Παρασκευή, Μαρτίου 16, 2007

LIVE 18/3 DECEMBERANCE, DIMLIGHT, BARE INFINITY

Δελτίο Τύπου:

Οι Decemberance δημιουργήθηκαν το 1997 και από τότε με διάφορες αλλαγές στην σύνθεσή τους έχουν κυκλοφορήσει 2 demo και 1 promo και έχουν αποσπάσει πολύ καλές κριτικές. Έχουν παίξει με αρκετές εγχώριες μπάντες αλλά και με ονόματα όπως οι Marduk, Candlemass και Kaamos. Τώρα ετοιμάζουν και το concept album τους το οποίο θα πατάει πάνω στα γνωστά ατμοσφαιρικά και σκοτεινά doom/death μονοπάτια τους.
Link: http://www.myspace.com/decemberance

Οι Dimlight δημιουργήθηκαν το 2005 από τα ιδρυτικά μέλη των B - Side . Ο ήχος τους κυμαίνεται στον ευρύτερο χώρο του ατμ o σφαιρικού metal . Με όρεξη και ενέργεια ερευνούν μουσικά μονοπάτια χωρίς να επιμένουν δογματικά ότι υπηρετούν ένα είδος. Σύντομα θα εκδοθεί το παρθενικό album τους, μέρος του οποίου Θα παρουσιάσουν στις 18 Μαρτίου στο ΑΝ Club . Τα υπόλοιπα on stage…
Link : www.myspase.com/dimlightband

Οι Bare Infinity δημιουργήθηκαν το 2003 και αποτελούν ένα από τα πλέον ελπιδοφόρα συγκροτήματα της Ελληνικής σκηνής με γυναικεία φωνητικά. Ο ήχος τους κυμαίνεται σε γραμμές power με γρήγορα riff στις κιθάρες και επιβλητικά πλήκτρα συνδυάζοντας τα με τα δυναμικά γυναικεία φωνητικά δημιουργώντας έτσι ένα ξεχωριστό άκουσμα σε σχέση με άλλα συγκροτήματα του ίδιου είδους που έχουν επικρατήσει τα τελευταία χρόνια. Με πολύ όρεξη και ένταση επί της σκηνής παρουσιάζουνε το καινούργιο τους δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2007.
Link: http://www.myspace.com/bareinfinity

Ώρα έναρξης: 20:30 και είσοδος: 8euro

mushroom freaks

Δεν υπάρχουν σχόλια: