sxino

sxino

Κυριακή, Μαρτίου 04, 2007

LIVE 8/3 SUGAH GALORE, UNIVERSE217, BIRTHMARK, EKOS QUARTET (με την υποστήριξη του Rock Storm Fm)



Δελτίο Τύπου:
H Butterfly Effect παρουσιάζει…
Πέμπτη 8 Μαρτίου στο UNDERWORLD:
“Women’s day”
with
Sugah galore
Universe 217
Birthmark
Ekos Quartet


Sugah Galore - Funk, θεατρικότητα, alternative περάσματα, εκεί που οι Bel Rays συναντάνε τους Faith no More στο μνημόσυνο του Kurt Weil!!! Οι Sugah έχουν κάνει ήδη αίσθηση με τους acid jazz funk rock ήχους τους. Η θηλυκή παρουσία των Sugah Galore ηλεκτρίζει την ατμόσφαιρα, ενώ η υπόλοιπη ομάδα αποτελειώνει τη δουλειά, μια δουλειά ομολογουμένως βρώμικη! Mέσα από ένα ευρύ φάσμα επιρροών από Funk σε Hip-Hop και Soul σε Avant-Rock εξέπληξαν τους εαυτούς τους με τη δουλειά τους που προδιαθέτει σεξουαλική συνεύρεση Beavis & Butthead με Beyonce Knowles!
Επικοινωνία:
www.myspace.com/sugahgalore

Οι Universe217 δημιουργήθηκαν το 2003 στην Αθήνα. Οι συνθέσεις τους είναι αργόσυρτες και θωρυβώδεις. Έχουν ηχογραφήσει 11 από αυτές σε δύο διαφορετικά studio sessions τα οποία και κυκλοφόρησαν σε ένα promo (Obscene/chapters of despair). Στο promo έκαναν οι ίδιοι την παραγωγή, το artwork και τα video. Οι συναυλίες τους είναι πολύ συχνές. Αυτή τη στιγμή οι Universe217 ετοιμαζουν καινούργιο οπτικό, ηχιτικό και video υλικό.
Επικοινωνία:
http://www.universe217.comhttp://www.notempo.nethttp://universe217.blogspot.comdrako@otenet.gr

Οι Birthmark (πρώην-Anima) δημιουργήθηκαν το 2002 στην Αθήνα. Το εξαμελές alternative συγκρότημα έχει διαμορφώσει έναν δικό του ήχο, ο οποίος χαρακτηρίζεται από μελωδικότητα, κιθαριστικές ενορχηστρώσεις και έντονες συναισθηματικές κορυφώσεις, επηρεασμένο από διαφορετικά παρακλάδια της rock μουσικής. Η έντονη σκηνική παρουσία χαρακτηρίζει τις live εμφανίσεις των Birthmark, ενώ το πρώτο τους L.P. θα κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες από τη V2 records.
Επικοινωνία:
birthmark@post.com
www.myspace.com/birthmarkmusic

Οι Ekos Quartet ανοίγουν το μουσικό τους κουτί στις 8 Μαρτίου στο Underworld.
Τέσσερις διαφορετικές κατευθύνσεις, που έχουν ενοποιηθεί κάτω από το πέπλο μιας ταξιδιάρικης διάθεσης. Trip-hop βάσεις, από downbeat μέχρι και breaks, με πινελιές από electronica, jazz, rap, funk και chill. Το group θα ερμηνεύσει κυρίως δικές του συνθέσεις και μερικές διασκευές, με το δικό του πάντα τρόπο.
Επικοινωνία:
www.myspace.com/ekosquartet
mushroom freaks

Δεν υπάρχουν σχόλια: