sxino

sxino

Τετάρτη, Μαρτίου 21, 2007

LIVE 29/3 FREUDSTRAP, TUXEDO CLOWN, ACID BABY, SHATTERED HOPE, CELLEBRATE (με την υποστήριξη του Rock Storm Fm)



ΠΕΜΠΤΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ – LIVE AT UNDERWORLD

Tην Πέμπτη 29 Μαρτίου το Underworld θα φιλοξενήσει 5 μπάντες του αθηναϊκού underground για ένα μοναδικό live.
Οι πόρτες του club θα ανοίξουν στις 20:30 για το κοινό. Μισή ώρα αργότερα θα ανέβουν στη σκηνή οι Cellebrate. Η μπάντα θα παρουσιάσει επιθετικό metal επηρεασμένο από το σύγχρονο ήχο ανοίγοντας με πολύ δυναμικό τρόπο τη βραδιά.
Στη συνεχεια οι ταχύτητες θα πέσουν και μαζί τους θα έρθει το σκοτάδι. Οι Shattered Hope σε ύφος ατμοσφαιρικού doom/death θα παρουσιάσουν κομμάτια από το demo τους αλλά και καινούριες συνθέσεις οι οποίες θα αποτελέσουν το album που θα κυκλοφορήσουν σε μερικούς μήνες.
Τη σκυτάλη παίρνουν οι - απόφοιτοι του μουσικού πανεπιστημίου Berkley - Acid Baby. Θα αποδώσουν όλες τις γνωστές επιτυχίες τους που τους έφεραν στην κορυφή των charts σε Ευρώπη και Αμερική ενώ για πρώτη φορά θα παρουσιάσουν ένα καινούργιο κομμάτι από τον επερχόμενο δίσκο τους “The Blind Won’t Mind” όπως επίσης και 2 νέες διασκευές.
Ακολουθούν οι Tuxedo Clown. 5 τρόφιμοι ψυχιατρικής κλινικής(τρελάδικου) σε στυλ numetalalternativoprog-core που πήραν ομαδική άδεια για το live στα πλαίσια της κοινωνικής τους επανένταξης.
Τη συναυλία θα κλείσουν οι Freudstrap. Μια νέα μπάντα με ιδιαίτερο και πειραματικό alternative rock ήχο. Σε μία ζωντανή εμφάνιση με πάθος, ένταση και ψυχωτικές εμμονές θα αποχαιρετίσουν το κοινό αφήνοντάς το με μία περίεργη γεύση διεστραμμένης ικανοποίησης.
Η είσοδος στο live κοστίζει 7 ευρώ. Το εισιτήριο συνοδεύεται από ένα δωρεάν CD το οποίο περιλαμβάνει 2 κομμάτια από κάθε συγκρότημα που θα εμφανιστεί αλλά και κάποιες εκπλήξεις...
mushroom freaks

Δεν υπάρχουν σχόλια: