sxino

sxino

Τετάρτη, Μαρτίου 14, 2007

LIVE 18/3 OUT OF ORDER, THE VAINS, J.ALLEN, THE FIANCEE (με την υποστήριξη του Rock Storm Fm)



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Κυριακή 18 Μάρτιου στο RODEO CLUB (Χέυδεν 34, Πλ. Βικτωρίας)
Πόρτες:21:00
Είσοδος: 8 ευρώ με μπίρα

Το παρόν και το μέλλον της ενχώριας ενναλακτικής σκηνής, 4 μπάντες που κερδίζουν συνεχώς τις εντυπώσεις σε ενα mini festival στη σκηνή του Rodeo.

Την αρχή κάνουν οι FIANCEE, ένα experimental metalcore συγκρότημα το οποίο αποτελείται από 6 άτομα, έχοντας ως βάση την Αθήνα. Δημιουργήθηκαν στα τέλη του 2006 και αυτόν τον καιρό βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας για την επερχομένη τους δουλειά, η οποία και θα είναι έτοιμη αργότερα μέσα στην χρονιά! Δείτε τους live και δεν θα το μετανιώσετε!
www.myspace.com/thefianceeband
Δεύτεροι οι αρκετά γνωστοί στην underground σκηνή της πόλης και πολλά υποσχόμενοι J.ALLEN, οι οποίοι θα παρουσιάσουν μέρος της δουλειάς τους 'the chair of sigmund freud' το οποίο έχει λάβει πολύ καλές κριτικές. Η έντονη σκηνική παρουσία και οι απρόσμενες εναλλαγές στην μουσική τους χαρακτιρίζουν τα live των J.ALLEN.
www.myspace.com/jallenband
Στην συνέχεια στην σκηνή θα ανέβουν οι THE VAINS, μια καινούργια μπάντα στην alternative, dark indie σκηνη της Αθήνας. Στο live θα παρουσιάσουν μερικά απο τα κομμάτια τους με σκοπό να καταθέσουν την δική τους άποψη για το indie rock.Let the music in…
www.myspace.com/thevainsgr
Την βραδειά κλείνουν οι OUT OF ORDER με τον χαρακτιριστικό ska/punk/alternative ήχο τους ικανοί να τα ισοπεδωσουν ολα.
www.myspace.com/outoforderpunk
mushroom freaks

Δεν υπάρχουν σχόλια: