sxino

sxino

Δευτέρα, Ιουνίου 18, 2007

LIVE 23/6 STONEDEVILS, 1000mods, BONE TO RUST, FATHER SUN (με την υποστήριξη του Rock Storm Fm)

Δελτίο Τύπου:

23/6 Στην Μουσική Σκηνή ''Στον Αέρα", Έναρξη 21:00, Είσοδος:6euro

Κατά το 1999 μια νέα μπάντα γεννιέται στην ελληνική σκηνή οι Stonedevils!Με επιρροές από Black Sabbath AC/DC μέχρι Kyuss και Monster Magnet κινούνται σε heavy rock/stoner μονοπάτια με sludge στοιχεία.Με οχτώ χρόνια μουσικών εμπειριών στην πλάτη τους έχουν ήδη αρκετά αρκετά lives στο ενεργητικό τους(με κυριότερα τα support σε Nightstalker,Deus x Machina και Engine V) και αρκετές αλλαγές στο line up τους,φτάνοντας στο 2007 όπου και βρίσκονται στις ηχογραφήσεις του πρώτου τους mini EP.Δυνατή μπάντα και τα υπόλοιπα....επι σκηνής φυσικά!

Το ηρωικό Χιλιομόδι το γήινο έτος 2005 θα στιγματισθεί από την εμφάνιση του heavy-rock/doom group 1000mods. Με κάποιες αλλαγές στη σύνθεση το 2006, τέσσερις πολύ καλοί φίλοι, οι οποίοι βρήκαν την κοινή τους τομή στο group, ξεκινάνε και μετά από αρκετά τζαμαρίσματα και κάποια live (με σημαντικότερο το support στους Nightstalker) κυκλοφορούν το πρώτο τους ep με τίτλο “Blank Reality” το οποίο αποσπάει πολύ καλές κριτικές από τον ελληνικό αλλά και τον ξένο τύπο. Το έτος 2007 τους βρίσκει αρκετά έτοιμους για αρκετές εμφανίσεις σε τοπικά clubs της Αθήνας αλλά και στην επαρχία με αρκετές underground μπάντες. Με επιρροές από μπάντες όπως οι Kyuss, Black Sabbath, Acrimony τα live τους είναι μία καλή ευκαιρία για αρκετή κατανάλωση αλκοόλ και… τα υπόλοιπα επί σκηνής…
www.myspace.com/1000mods

Οι Bone To Rust δημιουργήθηκαν τον Αύγουστο του 2006 από δύο πολύ καλούς φίλους τους Mikebass(bass&vocals) και Alex(guitar). Δεν πέρασε πολύς καιρός μέχρι να προστεθεί και ο Stavros(drums) στην παρέα τους. Η μπάντα έχει πολλές επιρροές από Black Sabbath και τα 70’s γενικότερα με αρκετά stoner,doom,sludge.hard rock στοιχεία. Στα σκαριά για το πρώτο τους demo το group φαίνεται έτοιμο να μας αποστομώσει!Περισσότερα στο live τους!
www.myspace.com/bonetorust

Οι Father Sun δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2006 απο τους Γιώργο Παν (Κιθάρα,Μπάσο) και Μπάμπη (Τύμπανα, ex Stonedevils). Στο δυναμικό της μπάντας προστέθηκε ο Φώτης (Πνευστά) και λίγο αργότερα ο Γιώργος (Κιθάρα,Μπάσο). Πολύτιμη υπήρξε για τους Father Sun η βοήθεια του Λεωνίδα Χατζημιχάλη στα φωνητικά (Equal Vector,ex. Fatal Morgana,ex. Retrospect,ex. Sorrowful Winds) για αρκετούς μήνες. Την άνοιξη του 2007 τα φωνητικά ανέλαβε ο Άρης και ετοιμάζονται για την ηχογράφηση του πρώτου τους demo. Οι μουσικές επιρροές τους, απο την ψυχεδελική rock του '60, τα βαριά riff του '70, αλλά και απο τον ευρύτερο χώρο του Stoner/Heavy/Rock, σε συνδιασμό με τα πνευστά (φλάουτο, σαξόφωνο, αυλός) διαμορφώνουν τον δικό τους, προσωπικό ήχο. Το αποτέλεσμα βγαίνει αρκετά ενδιαφέρον γιατί έχουν πετύχει καλά να δέσουν τόσο διαφορετικά μεταξύ τους ακούσματα!
www.myspace.com/fathersunmusic
mushroom freaks

Δεν υπάρχουν σχόλια: