sxino

sxino

Τετάρτη, Αυγούστου 22, 2007

7/9 HORROR OVER ATHENS FEST



Η μουσική σεζόν ξεκινάει δυναμικά με ένα live το οποίο σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο και αυτό γιατί εκτός από τις πολύ καλές ελληνικές μπάντες θα έχει και δύο εξίσου ενδιαφέρον ξένες μπάντες. Οπότε είναι μία καλή ευκαιρία με 8 euro στις 7/9 να είμαστε όλοι στο ΑN Club στις 20:00…

Οι Obscura είναι μια τεχνική death metal μπάντα από την Γερμανία… Δημιουργήθηκαν το 2002 και οι επιρροές τους είναι από μπάντες όπως Death, Atheist. Μετά από την ευρωπαϊκή τους περιοδεία με τους Suffocation ξεκινούν μία σειρά από live εμφανίσεων με πρώτη στάση την χώρα μας.
http://www.myspace.com/realmofobscura

Οι Agonize είναι μία τεχνική μελωδική death metal μπάντα από την Βοσνία… Έχοντας στο πλευρό τους ένα demo, ένα promo, έτοιμο υλικό για το full length album τους και πάνω από 200 live εμφανίσεις στα Βαλκάνια είναι έτοιμοι να δείξουν και στην χώρα μας αυτό που αγαπούν να παίζουν.
http://www.myspace.com/agonizeband

Οι Mahakala μετά την κυκλοφορία του ep τους από την Ισπανική εταιρία Parade Records ετοιμάζονται για άλλη μία φορά να μας ταρακουνήσουν με το Sabbath-ικό groovy sludge ‘n’ roll τους.
http://www.myspace.com/sludgekings

Οι Mortal Torment είναι μία νέα σχετικά υποσχόμενη μπάντα η οποία ανήκει στο death-grind metal χώρο με επιρροές από Dying Fetus, Suffocation και Misery Index. To 2006 κυκλοφόρησαν και το πρώτο τους demo Infernal Odium Schizophrenia.
http://www.myspace.com/mortaltormentband

Οι Tardive Dyskinesia με το πολύπλοκο τεχνικό aggressive ήχος τους και μετά την κυκλοφορία του δίσκου τους είναι έτοιμοι για άλλη μία φορά να δώσουν μία άψογη εμφάνιση όπως αυτοί γνωρίζουν.
http://www.myspace.com/tardivedyskinesia
mushroom freaks

Δεν υπάρχουν σχόλια: