sxino

sxino

Πέμπτη, Ιουνίου 22, 2006

GAGARIN INTERNET RADIO

Το Gagarin Radio είναι γεγονός. Πρόκειται για το πρώτο μεγάλο ιντερνετικό ραδιόφωνο, με αρκετούς παραγωγούς και guests και διευθυντή προγράμματος (ποιον άλλον;) το Νίκο Τριανταφυλλίδη.

Τα στούντιο έχουν στηθεί, ενώ αυτές τις ημέρες, με τη βοήθεια του Avopolis.gr και της Otenet, στήνεται και το μέρος της μετάδοσης.

Ποιοι θα είναι στο Gagarin Radio; Κουτσοί-στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα: Η Lifo, τα sonik/avopolis μέσω του υποφαινόμενου και του Other Side / Δημήτρη Κανελλόπουλου, το Synch, το Μικρό Μουσικό Θέατρο, η Burnt productions, o Δημήτρης Βόγλης (Stereomatic Productions), o Γιάννης Λώλος, ο Φώτης Βαλλάτος από sonik και nitro, η Μαρία Cyberdyke (lesbian.gr), η Έφη Παπαζαχαρίου, οι Παναγιώτης Γαβρίλης - Θωμάς Μαχαίρας (part time punks), o Τάσος Τρύφων (it smells like brit spirit), η Sunny Μπαλτζή, ο Νίκος Τριανταφυλλίδης φυσικά με την Αισθηματική Αγωγή του, ο Θρεόβουλος Χαρούπης (guess who!), ο αστυνόμος Μπέκας και οι εγκληματίες της οδού Μεσογείων (αίμα και βία στη δισκογραφία!), αλλά και η εκπομπή... "Λιώμα (στην ψυχή και στο σώμα)" - η απόλυτη μεταμεσονύχτια εκπομπή!

Στα αυτιά μας έφτασε και ένα άλλο μεγάλο όνομα του ραδιοφώνου, αλλά προς το παρόν δεν είναι ανακοινώσιμο...
(κείμενο από το www.avopoliw.gr)

Κουτσοί-στραβοί ακονίζουν τα μαχαίρια τους για χάρη κάθε πικραμένου ακροατή...
Για να δούμε τι θα ακούσουμε... Εμείς ρε Rainboy τι θα κάνουμε????????
mushroom freaks

Δεν υπάρχουν σχόλια: