sxino

sxino

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 08, 2006

Forward Russia! - Give me a wall


the next cult thing
Υστερα απο τους GOSBE θα συνεχισουμε με κατι ποστ αλλα αρκετα πιο εμπορικο.
Προφανως δεν ξερουμε ακομα ποσο εμπορικα θα κατατληψουν, αλλα το μπλουζακι με τα δυο θαυμαστικα (οπως τα βαζουν οι ισπανοι) εχει ηδη κανει θραυση στην UK και ειναι πολυ πιο γνωστα απο οτι οι ιδιοι.
βεβαια οι τυποι εχουν καταλαβει πως να χτισουν μυθο.
Βγαζουν τα τραγουδια τους αριθμακια, και πουλανε σαν τρελοι.
Ειναι προφανως και αρκετα εκκεντρικοι (λογικο για μπαντα απο το Leeds που κυκλοφορει με τετοιο ονομα).
Απο κει και περα δεν ειναι και ασχημοι.
Μια χαρα ειναι.
Για συγκορτηma στο ξεκινημα του ειναι αρκετα πειραματικοι.
'η μηπως θα πρπει να πω μπερεδεμενοι;
μπερδεμενοι οπως ο ακορατης.
βεβαια υπαρχει καποιος που δεν ειναι καθολου μπερδεμενο και ειναι η ντραμερ (που την λενε Whiskas σαν την γατοτροφη) τους που δεν ξεκολλαει απο τα 4/4 σε ολοκληρο τον δισκο.
Αλλα το συγκροτημα το δοκιμαζει σε ολες τις μπαντες, απο ρεγκε, μεχρι ντισκο, ενιοτε με σχεδον nu metal φωνητικα, αλλα ακομα και σε φασεις electro pop, και ολα αυτα με alterantive, σχεδον post αισθητικη.
Ενταξει εγω πραγματικα ειμαι συγκεχημενος υστερα απο καμια 6ρια ακροασης (δεικτης οτι μαλλον μου αρεσε). Αλλα αυτη την φορα δεν σας ανεβασα κανενα τραγουδακι γιατι με την ονομασια των αριθμων, δεν εβγαλα ακρη, και παντα ξεχναγα πιο ηταν αυτο που μου αρεσε.αλλα σας εβαλα μεριεκς επιλογες σε βιντεακια.
Καποια ειχαν ειδη κυκλοφορησει παλιοτερα σε σινγκλακια ep και ντεμο. Ετσι τα νουμερα στο δισκο ειναι απο το 7-19(με παραλειψεις). Μαλιστα δεν ειναι καν με αριθμητικη σειρα τοποθετημενα, και σε χαονουν ακομα περισσοτερο.
Απο τους ιδιους δεν βρηκα καπου καποια εξηγηση, γιατι αυτο το κολπακι με τα ονοματα.
Προφανως θλουν να μας δειξουν την εξελιξη της μπαντας, γιατι ετσι αποκαλυπτεται η χρονολογικη σειρα που γραφτηκαν.
βεβαια θα μπορουσε καποιος να θεωρητικολογησει και πει για το προτσες της παραγωγης την σχεση του μετο προιν κτλ, αλλα δεν νομιζω να το εχουν ψαξει τοσο πολυ. Ασε που μου φαινετε και ψιλοηλιθια αν σκεφτονται μια τοσο γραμμικη συνδεση.
Τελος παντων ακουστε το δισκακι για να συμπερανεται, καθως ειναι περιπλεγμενα τα πραγματα. Μαλλον ενδιαφεροντες θα τους βρειτε διχως να ενθουσιαστειτε.
Επισης εχουν την φημη οτι ειναι καλοι στα live, οποτε δειτε τα βιντεακια.
rainboy
ΥΓ για τον πατερουλη τι γνωμη λετε να εχουν;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: