sxino

sxino

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 01, 2006

The Raconteurs


To steady as she goes (κατεβασε το) εχει κατακλυσει τους ραδιοφονικους σταθμους εδω και εβδομαδες, ενω ουκ ολιγοι bloggers εκθειαζουν το γκρουπ, οποτε βρηκα και εγω τον δισκο τους.
Το τραγουδακι βεβαια δεν ειναι και τοσο τρομερο, αλλα το video του ειναι τρομερο και το εχει σκηνοθετησει ο Jim jarmush, (δες το εδω). Και πραγματικα εδω βρισκεται η μιση επιτυχια του συγκροτηματος. Ενα βιντεο που "αξιζει" τα λεφτα του.
ο Jack White λοιπον αποφασιζει να μας δειξει το ταλεντο και εκτος White Stripes. Μαλλον προσπαθει να μας αποδειξει οτι μπορει να συνεργαζεται και με αλλους ανθρωπους εκτος απο την γκομενα του.
Το δελτιο τυπου ανφερει διαφορα γλυκαναλατα για παλιους φιλους που βρεθηκαν γραψαν το Steady As she goes, και αποφασισαν να γραψουν δισκακι. Η αληθεια το θυμιζει γιατι τουλαχιστουν το 35% του αλμπουμ φαινετε βιαστικα γραμμενο για να κυκλοφορησει. Και η πραγματικα καλυτερη στιγμη του ειναι το ομομωνυμο κομματι broken boy soldier (το οποιο ακους εδω). αυτο το κομματι μοιαζει πραγματικα βγαλμενο απο την ψυχεδελια των 60's.
βεβαια απο εδω και περα μαλλον δεν θα πρεπει να περιμενουμε πολλα απο αυτους , περα απο μερικες περιοδιες, καθψς ο Jacκ θ α γυρισει στην δισκογραφια των Whitestripes, ενω οι υπολοιποι θα προσπαθησουν να εκμεταλευτουν την δημοσιοτητα αυτητ της προσπαθειας για να βγαλουν κανα καινουργιο δισκο των Greenhornes.
Παρολα αυτα η προσπαθεια θα μας αφησει αναμνησεις για το μελλον, και θα μας δειχνει οτι υπαρχει περιθωριο για να φτιαχνουν ακομα αξιολογα πραγματα απο αυτη την σκηνη, αρκει να μην γινονται προχειρα.
υγ. το πιο αστειο της υποθεσης ειναι το συγκροτημα κανει καριερα στην Αυστραλια ως The Saboteurs, γιατι υπηρχε αυστραλεζικο συγκορημα με το ιδιο ονομα, δεν τα "βρηκαν" στην δωροδοκια για να αγορασουν το ονομα και τελικα κυκλοφορουν ετσι στα αυστραλεζικα δισκαδικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: