sxino

sxino

Τρίτη, Μαΐου 08, 2007

LIVE 10/5 HOSTAL HANDSHAKE, DOWN & OUT, LOS SENSIBLOS DIABLOS, BONE TO RUST(με την υποστήριξη του Rock Storm Fm)

Οι Hostal Handshake μετά από 3 επιτυχημένα promo/demo cds υπέγραψε συμβόλαιο για την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου τους "Hellish" με την δισκογραφική εταιρεία Secret Port records, και δίνει αυτό το live για να γιορτάσει το γεγονός. Πατάνε πάνω σε hard rock/stoner/grunge/metal ήχους με Sabbath-ικές και metal με την ευρύτερη έννοια αναφορές.
http://www.myspace.com/hostalhandshake
Οι Down & Out αποτελούν ίσως το μοναδικό συγκρότημα της χώρας μας που κινείται στον χώρο του bluesy southern rock. Έχοντας ήδη αρκετά live στο ενεργητικό της και μία αστείρευτη ενέργεια όποτε παίζουν live, δεν έχουν άδικα τραβήξει την προσοχή όσων τους έχουνε ακούσει. Έχουν απίστευτη σκηνική παρουσία, έχουν τραγούδια-ύμνους στον νότο, οπότε δεν πρέπει να τους χάσετε.
http://www.myspace.com/downnoutband
Οι Los Sensiblos Diablos υπάρχουν στον χώρο της Ελληνικής underground σκηνής 6 χρόνια και κινούνται στον χώρο του stoner rock με έντονες τις Sabbath-ικές αναφορές. Έχοντας κυκλοφορήσει ένα demo cd και δουλεύοντας πάνω σε καινούργια τραγούδια την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, αυτό το live τους αποτελεί μια ευκαιρία για να τους τσεκάρετε.
http://www.myspace.com/lossensiblosdiablosstoner
Οι Bone To Rust παίζουν ένα μίγμα stoner rock/doom/sludge/southern rock και metal ταιριάζουν απόλυτα με όλες τις υπόλοιπες μπάντες της βραδιάς, αν και νέα μπάντα ήδη έχουν έτοιμο υλικό για το πρώτο τους demo και έχουν δώσει κάποιες live εμφανίσεις.
http://www.myspace.com/bonetorust
10/5 AN CLUB, Doors Open:20:30, Entrance:8euro
To δελτίο τύπου αυτό το κλέψαμε από το http://hellasonstage.blogspot.com γιατί βαριόμασταν να γράψουμε δικό μας... χεχε!!!
mushroom freaks

Δεν υπάρχουν σχόλια: