sxino

sxino

Τρίτη, Μαΐου 15, 2007

LIVE 20/5 MIDNIGHT TOYS, CURBSIDE, SECOND NATURE, OUT OF ORDER, TUXEDOCLOWN, PROJECT ZERO (με την υποστήριξη του Rock Storm Fm)


20/5 RODEO CLUB, LIVE STARTS:20:00, ENTRANCE:8euro+beer

Midnight Toys ξεκινούν την Άνοιξη του 2006 όταν ο ντράμερ Marguie Dirt Punk και η τραγουδίστρια-μπασίστρια Cypress Kill συναντούν τον κιθαρίστα Helium. Μερικούς μήνες αργότερα αποκτούν ένα ακόμη μέλος τον Turbo Phantom σαν ρυθμικό κιθαρίστα. Οι Midnight Toys είναι ένα punk rock συγκρότημα που δημιουργούν τα τραγούδια τους συνδυάζοντας διαφορετικά στυλ μουσικής.
Οι Second Nature δημιουργήθηκαν το 2003. Παίζουν hardcore/ metal και συγκροτήματα όπως οι Sepultura, Machine Head και Metallica αποτελούνα μερικές από τις επιρροές τους. Η μπάντα στήθηκε από τους Παναγιώτη (κιθάρα, φωνή) και Χάρη (τύμπανα). Την αρχική σύνθεση συμπλήρωσε ο Δημήτρης (μπάσο). Το group συνέχισε έτσι για 3 χρόνια. Το 2006 ένα νέο μέλος μπήκε στο συγκρότημα, ο Παναγιώτης (μπάσο) αντικαθιστώντας τον Δημήτρη.
Οι Out Of Order ιδρύθηκαν τον Σεπτέμβρη του 2004 και τους αποτελούν οι Βασίλης (κιθάρα), Αντώνης (μπάσο), Μήτσος (φωνή, κιθάρα) και Βαγγέλης (τύμπανα). Κινούνται στον punk rock/ alternative χώρο και όπου να ’ναι ετοιμάζουν δισκάκι.
Οι TuxedoClown θα επιβαρύνουν το πρόγραμμα του Rodeo προσπαθώντας να συνδυάσουν την jazz με το death metal, το stoner με το hardcore και τις μπουγάτσες με τα καβουροπάττυ.
Οι Project Zero είναι 4 φίλοι που ξεκίνησαν εντελώς τυχαία ένα punk rock συγκρότημα, έχουν ως συνδετικό κρίκο την αγάπη τους για την μουσική και προσπαθούν σιγά-σιγά να βρουν τον δρόμο τους στις μουσικές σκηνές της Αθήνας.
mushroom freaks

Δεν υπάρχουν σχόλια: