sxino

sxino

Κυριακή, Μαΐου 13, 2007

RELEASE PARTY 18/5 'In The Junkyard 3' AT CLOSER CLUB



Την Παρασκευή 18 Μάιου η Spinalonga Records σας καλεί στο release party της νέας της συλλογής “In the Junkyard volume 3” στο club Closer (Ιπποκράτους 150). Eίσοδος ελεύθερη…
Η Spinalonga Records με περηφάνια παρουσιάζει την τρίτη επίσημη κυκλοφορία της με τίτλο “In the Junkyard volume 3”. Mετά τις συλλογές “In the junkyard volume 1+2”, το τρίτο μέρος της προσπάθειας αυτής έρχεται να ολοκληρώσει μια τριλογία που φιλοδοξεί να εκφράσει ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής αγγλόφωνης ροκ σκηνής.
Η Spinalonga Records είναι μια μη κερδοσκοπική αυτό-οργανωμένη προσπάθεια από ροκ συγκροτήματα. Στόχος της είναι να αναδείξουν την ελληνική αγγλόφωνη μουσική σκηνή έξω από τα πλαίσια της εμπορευματοποίησης και της λογικής του συρμού.
Η συλλογή “In the Junkyard volume 3” αποτελεί ένα ψηφιδωτό από ήχους, εικόνες και αισθητικές. Περιλαμβάνει 28 γκρουπ που κινούνται από το indie pop μέχρι τα σκληρότερα ιδιώματα του ροκ. Στην εν λόγω κυκλοφορία συμμετέχουν βετεράνοι της ελληνικής σκηνής όπως οι Sigmatropic -οι οποίοι έχουν ήδη καταξιωθεί πέρα από τα σύνορα της χώρας μας έχοντας συνεργαστεί δισκογραφικά με ονόματα όπως Cat Powers και μέλη των Walkabouts, Stereolab κ.α.- οι Deus Ex Machina- το ιστορικότερο punk-rock συγκρότημα της χώρας μας- και οι Nightstalker- ένα από τα πρώτα γκρουπ που κινήθηκαν στο stoner rock ιδίωμα παγκοσμίως. Συμμετέχουν ακόμη συγκροτήματα που έχουν κυκλοφορήσει δισκογραφικές δουλείες όπως οι Expert Medicine, οι Prefabricated Quartet, οι Scab Level, οι Bull Doza, οι The Callas και οι 2L8. Την συλλογή ολοκληρώνουν συγκροτήματα τα οποία έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους στα ελληνικά μουσικά δρώμενα αλλά και γκρουπ που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον (Modrec, Fool in the Box, Bad Mathematics, The Velvoids, Absent Mindead, Black Circus, Small hour society, Misuse, Madame, Bliss, Sleepin Pillow, Jane Doe, Low Gravity, Afformance, The Dive, Cube, Taste of Grief, Under-V-covers και οι Down & Out).
H συλλογή “In The Junkyard volume 3” θα είναι διπλή, θα πωλείται στην τιμή των 5 ευρώ και θα διατίθεται εκτός από επιλεγμένα δισκοπωλεία και στην διαδικτυακή ιστοσελίδα
www.spinalonga.net.
mushroom freaks

Δεν υπάρχουν σχόλια: