sxino

sxino

Τρίτη, Μαΐου 29, 2007

Tarantula - Smashing Pumpkins


Smashing Pumpkins το 2007;

Ναι, αρχικά ακούγεται αστείο, το λιγότερο. Σχεδόν 10 χρονιά μετά το ADORE ( το Machina ήταν σαν να μην βγήκε ποτέ), πολλές περιπέτειες, διάλυση, solo καριέρα και επανασύνδεση, (η οποια άλλαζε συνεχώς σύνθεση και τελικά έμειναν 2 μέλη από την κλασσική μπάντα) έφτασε το καλοκαίρι που θα κυκλοφορήσει το έκτο άλμπουμ τους, Zeitgeist. Εδώ και λίγες μέρες έχουν ανεβάσει στο δίκτυο το πρώτο single TARANTULA, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε εδώ.

Αναλόγως για το που έχεις βάλει τον πήχη για αυτό το reunion, θα κρίνεις και διαφορετικά αυτό το τραγούδι. Όταν το πρώτο άκουσα ήμουν σίγουρος ότι είναι κάποιο ρετάλι που έμεινε εκτός στο Mellon Collie και αποφάσισαν να το ξαναπαίξουν για το καινούργιο δίσκο, και είναι σίγουρο πολύ καλύτερο από τους Swan και άλλες παρόμοιες προσπάθειες αντιγραφής του ήχου που μας έμαθαν οι κολοκύθες, αλλά τίποτα παραπάνω.

Αν από τι άλλη επιμένεις να απαιτείς από αυτούς περισσότερα, και μουσική εξέλιξη υστέρα από τόσα χρονιά στην «πιάτσα», αυτό το τραγουδάκι όχι μονό θα σε αφήσει παγερά αδιάφορα, αλλά θα σε προκαταλάβει αρνητικά και για τον δίσκο.

Περιμένοντας λοιπόν σε κανα μηνά το δίσκο ολόκληρο, μπορούμε να διαφωνήσουμε αρκετά για το τι θα κάνουν σε αυτή την φάση οι Smashing.

rainboy


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

mapa to tragoudi to xeirotero single ever twn smashing pumpkins