sxino

sxino

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2006

TOOL,ανκοινωθηκαν, τι στοιχημα οτι δεν θα ερθουν.

Μερικοι ανθρωποι δεν ντρεπονται καθολου.
Ο κ. λωρης, αφου εχει κανει την αρπαχτη της ζωης του φετος, με τοσα εισητηρια που εχει πουλησει, για συναυλιες που δνε εγιναν ποτε, εχει το θρασος να βγαινει να ανακοινωνει και αλλες, λες και ολος ο κοδμος θεωρει αξιοπιστη την didi.

(οι Σιμπλι ρεντ, δεν γιναν, και ειναι ακομα αφισοκολημενη ολη η αθηνα).
το δελτιο τυπου λεει



Μετά από πολλά χρόνια αναμονής, το ελληνικό κοινό θα βρεθεί επιτέλους αντιμέτωπο με τους αδυσώπητους ήχους και τη μοναδική σκηνική παρουσία των TOOL. Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας Ελληνικού!
Oι Maynard James Keenan, Danny Carey, Justin Chancellor και Adam Jones θα είναι εδώ στις 16 Δεκεμβρίου, για μια «TOOL» εμπειρία στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας του Ελληνικού.. Οι κριτικοί στο εξωτερικό μιλούν για μια από τις πιο καλοστημένες και εντυπωσιακές παραστάσεις. Η σύμπραξη των special effects και η σκηνική ένταση του συγκροτήματος παρασύρουν τον θεατή σε μια άλλη διάσταση, σε μια πρωτόγνωρη διαφορετική πραγματικότητα.

Οι TOOL, από τους σημαντικότερους εκφραστές της Intellectual Hard Rock σκηνής, γεννήθηκαν το 1990 στην πόλη των αγγέλων, (Los Angeles). Από τότε, έχουν εδραιωθεί στη μουσική κοινότητα με την ασυμβίβαστη συμπεριφορά τους και την ωμή οπτική τους, ταράζοντας τα νερά και δίνοντας άλλη αξία στην έννοια της μουσικής έκφρασης. Μιας έκφρασης που καθηλώνει. Οι πόρτες ανοίγουν στις 18.30, η προπώληση ξεκινά στις 18 Σεπτεμβρίου.
H τιμή του εισιτηρίου είναι 52 ευρώ (προπώληση) και 60 ευρώ (ταμείο). Τη συναυλία διοργανώνει η Didi Music / Big Star Promotion.

Θα εβαζα κανα στοιχηματακι. Αλλα επειδη δεν ειμαι τζογαδαρος, λεω να κανουμε ψηφοφοιρα, με τις εκτιμησεις μας.
let me see

rainboy

1 σχόλιο:

zisis είπε...

Δε γίνεται να κάνεις συγκρίσεις μεταξύ Tool και Simple Minds! Όπως και να το κάνουμε, δεν θα κατέβαινε κόσμος από όλα τα μέρη της Ελλάδας για να δει τους οι Simple Minds... Ενώ για τους TooL είναι η πρώτη φορά που έρχονται στην Ελλάδα, είναι στα πάνω τους από πλευρά δημοτικότητας, έχουν πολύ καλές πωλήσεις στην Ελλάδα και, το κυριότερο, έχουν φανατικό κοινό που αγωνιά να τους δει.
Τώρα το έχουν ανακοινώσει και οι TooL στο site τους επίσημα...