sxino

sxino

Τετάρτη, Ιουλίου 11, 2007

1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ROCK ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ 13-14/7

Δελτίο Τύπου:

1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ROCK ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ
Το πρώτο φεστιβάλ ανεξάρτητου rock της Ερμούπολης είναι γεγονός, χάρη σε μια πρωτοβουλία του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ερμούπολης! Συγκροτήματα από διάφορα μέρη της Ελλάδας συγκεντρώνονται στη Σύρο για να δώσουν ένα φρέσκο, ζωντανό και πρωτότυπο rock παλμό στο διήμερο Παρασκευή 13 - Σάββατο 14 Ιουλίου. Κάθε σχήμα μια διαφορετική μουσική πρόταση, μοναδικός σκοπός μια αξέχαστη ζωντανή εμπειρία μουσικής που ξεκινά με τη μορφή φεστιβάλ για να.. παραμείνει! Η αρχή γίνεται στο θέατρο Ευανθία Καϊρη στα Λαζαρέτα με ελεύθερη είσοδο. Θα είμαστε όλοι εκεί.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13-7-2007
ELYSION (Αθήνα) Μελωδικό, εμπορικό hard rock σχήμα με γυναικεία φωνητικά. Έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση με τις εμφανίσεις τους στην πρωτεύουσα, έχουν υπογράψει με μεγάλη εταιρία του εξωτερικού και δουλεύουν πυρετωδώς για το πρώτο τους άλμπουμ. Αγαπημένο νεοεμφανιζόμενο σχήμα κοινού και κριτικών, ήταν η μια από τις τρεις μπάντες που επιλέχθηκαν για να ανοίξουν την πρόσφατη εμφάνιση των Γερμανών Scorpions στη χώρα μας. Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εμφανίσεων τους σε όλη την Ελλάδα, κάνουν μια στάση και στην Ερμούπολη για ένα show που σίγουρα θα συζητηθεί.
BLACK PEARL (Αθήνα) Αθηναϊκό hard rock σχήμα με μια πλούσια γκάμα εμφανίσεων στο ενεργητικό τους. Το πλούσιο ρεπερτόριο και η εκτελεστική τους ικανότητα τούς έχουν αναγάγει σε ένα συναυλιακό must που έχει περάσει από όλες τις μεγάλες rock σκηνές της Αθήνας. Έρχονται στην Ερμούπολη για να δώσουν το δυναμικό μουσικό τους στίγμα επί σκηνής.
MIST OF SOUL (Σύρος) Την βραδιά ανοίγει το νεοεμφανιζόμενο Συριανό hard rock σχήμα των Mist Of Soul. Μεστός ήχος, πλούσιες συνθέσεις και δυναμική σκηνική παρουσία από μια μπάντα που αν μη τι άλλο αποδεικνύει ότι το rock καλά κρατεί στο νησί μας.
ΣΑΒΒΑΤΟ 14-7-2007
PAST PERFECT (Αθήνα) Οι Past Perfect κουβαλούν κάτι από τα αλησμόνητα 80ς παίζοντας rock με έντονες new wave και νεορομαντικές αναφορές. Έχουν κυκλοφορήσει ήδη ένα άλμπουμ στην ανεξάρτητη Cyberdelia Records ενώ η πρόσφατη επιστροφή τους στην ενεργό μουσική δράση έχει να επιδείξει πληθώρα ζωντανών εμφανίσεων και νέες συνθέσεις που καθηλώνουν. Ειδικά για το πρώτο Συριανό φεστιβάλ ανεξάρτητου rock μαζί με τους Past Perfect θα εμφανισθεί στη σκηνή και ο τραγουδιστής των θρυλικών Flowers Of Romance -ένα από τα μεγαλύτερα Ελληνικά new / dark wave σχήματά- διασκευάζοντας κλασικά Flowers Of Romance τραγούδια και όχι μόνο.
FLAKES (Πάτρα) Οι Flakes μας έρχονται από την Πάτρα. Παίζουν εναλλακτικό rock και κουβαλούν στις βαλίτσες τους ολόφρεσκο υλικό από το επερχόμενο ντεμπούτο άλμπουμ τους το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Waves Records. Γυναικεία φωνητικά και ηλεκτρικές κιθαριστικές αναφορές συμπληρώνουν το μουσικό πάζλ ενός καινούριου και πολύ ενδιαφέροντος σχήματος.
SILVER AND THE HIDDEN CASH (Γιάννενα) Τη δεύτερη βραδιά του φεστιβάλ θα ανοίξουν οι Silver And The Hidden Cash από τα Γιάννενα. Σχήμα με πλουσιότατο μουσικό background, πληθώρα ακουστικών οργάνων, εκλεπτυσμένες ηλεκτρικές αναφορές, γυναικεία και αντρικά φωνητικά αναφορές σε κλασικές διασκευές αλλά και δικές τους συνθέσεις.
mushroom freaks

Δεν υπάρχουν σχόλια: