sxino

sxino

Πέμπτη, Ιουλίου 19, 2007

Σάννυ Μπαλτζή & Santa Fila - Santa Fila (Αγία Αναμονή), 1995.


Καποιος υπογραφωντας LKS , αφησε το παρακατω μυνημα σε ενα ποστ ηλικιας 15 μηνων, και επειδη νομιζω οτι δεν αξιζει να θαφτει εκει κταω, το ανεβαζω σε ποστ, για να κατεβαστε το cdακι


Σάννυ Μπαλτζή & Santa Fila - Santa Fila (Αγία Αναμονή), 1995.

Αρκετοί από μας γνωρίσαμε την Σάννυ Μπαλτζή μέσα από τους στίχους που έχει δώσει στον Λάκη Παπαδόπουλο.


Το cd αυτό το τσίμπησα από κάποιον τράκερ (ονόματα δεν λέμε) και το παραθέτω χωρίς πολλές πληροφορίες για την ίδια και το συγκρότημα της, αφού ούτως η άλλως τόσο το όνομα της όσο και η δουλειά της καλύπτονται από ένα πέπλο μυστηρίου.

http://www.gigasize.com/get.php/291561/1995SantaFila.rar

LKS (from all the greek music forums!!!!)

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Pssssss.To epsaxna kairo ayto!

Ανώνυμος είπε...

θρυλικός δίσκος κατ'εμέ, ακόμα πιο θρυλικός ο επόμενός της, ο μεταιχμιακός "το αληθινό μέγεθος της σκιάς μου".
η γυναίκα γράφει τραγουδάρες, όχι πα*****ς

Ανώνυμος είπε...

Τιιιι?
Μαλλον εννοεις οτι η γυναικα γραφει μεγαλες πα...ες και οχι τραγουδια, το αποδεικνυουν τα τρια της αλμπουμ που πατωσαν σαν βαριδια.
Μπορει να εχει τα κονε με διαφορους μεγαλους Ελληνες καλλιτεχνες, να τους γραφει κανενα τραγουδακι που και που, μπορει και να τους τραβαει στα βιντεοκλιπ της η στις συναυλιες της για να δειξει πως κι αυτη ειναι καποια αναλογη τους, μπορει να γραφει τραγουδακια για την wind και τον φιλο της τον Χατζηγιαννη, αλλα δυστυχως δεν μας πειθει.
Επισης η μανια της να γραφη μονη τους στιχους και την μουσικη και να παιζει οπως λεει και η ιδια ολα τα οργανα μονη της (που εγω δεν το πιστευω καθολου) την στιγμη που δεν εχει ιχνος μουσικου ταλεντου, ουτε εστω και μια μετρια φωνη, δινουν στα αλμπουμ της μια εντελως προχειρη παιδιαστικη ατμοσφαιρα.
Επισης τα ψευτο-punk ρουχα της και τα χαδια της με τον φακο σαν νεο συμβολο του σεξ και της επαναστασης μονο κακο κανουν στο image της Ελληνικης μουσικης ροκ σκηνης.
Βεβαια για πιτσιρικαδες καλη ειναι μιας και μονο για τετοιο κοινο γραφει, αλλα οχι και να λεμε το "το αληθινό μέγεθος της σκιάς μου" θρυλικο δισκο!
Ημαρτον!
Ουτε για σουβερ δεν κανει!