sxino

sxino

Πέμπτη, Ιουλίου 19, 2007

ΜΟΥΣΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ 2007


ΜΟΥΣΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ 2007
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ 7 ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ
(ΠΡΩΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ)
Λ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 196
ΩΡΑ. 18.00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
LIQUIDUST: Heavy/Rock μπάντα στο ύφος των BLACK SABBATH και του stoner ήχου που εξελίχθηκε στις αρχές των 90’s με αρκετά έντονο το groovy στοιχείο και με πάρα πολύ καλά γυναικεία φωνητικά
FOR WHAT IS WORTH: Μία από τις πιο δραστήριες αθηναϊκές hardcore μπάντες με έντονες επιρροές από τον σουηδικό metal ήχο η οποία έχει επιλεχθεί αρκετές φορές να ανοίξει συναυλίες ξένων συγκροτημάτων όπως οι Born From Pain, Terror, 100 Demons κ.α.
SUN OF NOTHING: Από τις καλύτερες εγχώριες μπάντες του ακραίου πειραματικού ήχου με δύο κυκλοφορίες στο ενεργητικό τους που έχουν λάθει θετικότατες κριτικές από τον εγχώριο και όχι μόνο μουσικό τύπο. Πρόσφατα εμφανίστηκαν ως support στην συναυλία των PARADISE LOST / TYPE O NEGATIVE.
TARDIVE DYSKINESIA: Επηρεασμένοι από τον ήχο συγκροτημάτων όπως οι PANTERA και MACHINE HEAD αλλά και από την περιπλοκότητα των MESHUGGAH που αποτυπώνεται με άριστο τρόπου στο album τους “Distorting Point Of View”, ξεχωρίζουν επίσης για τις δυναμικές τους ζωντανές εμφανίσεις.
KVAZAR: Οι Θεσσαλονικείς KVAZAR αποτελούν μία από τις πιο brutal παρουσίες του festival μιας και επιδίδονται σε death metal/grindcore ήχους με έντονη πειραματική διάθεση.
THE CURF: Νεοσύστατη alternative μπάντα, με την μουσική τους να κινείται σε heavy-rock/blues ρυθμούς αλλά και σε desert/stoner μονοπάτια καταφέρνοντας εξίσου να δώσουν της έναν 70’s retro χαρακτήρα.
BLEED: Oι πιτσιρικάδες δεν αστειεύονται! Με μέσο όρο ηλικίας 19 χρονών καταθέτουν metal/core με επιρροές απο Σουηδική σκηνή. Τώρα ετοιμάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο cd τους όπου θα κυκλοφορήσει απο την Τrailblazer records.
LOGIC EJECTION: Η μικρής ηλικίας μπάντα από το Μάτι με ακούσματα όπως DEATH, ATHEIST & MESHUGGAH θα ανοιξουν το festival και θα μας ζεστάνουν με το progressive death metal τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: