sxino

sxino

Παρασκευή, Ιουλίου 06, 2007

Μεταμοντερνισμός! Η ώρα της αληθείας!


Από εκεί που πριν μερικά χρόνια ήσουν από nerd μέχρι καμμενος άμα απασχολούσουν με το ίντερνετ, τώρα έχει γίνει πιο mainstream και από τα πιο mainstream hobby .
Η αποκορύφωση είναι αυτί η διαφήμιση του ΟΤΕ με την κοπελίτσα που έπαιζε RPG και φουλαριού στο Mana κτλ, άλλα και τα συνεχή ρεπορτάζ στα κανάλια και τις εφημερίδες για τούς bloggers, ή τα βιντεακια που διαρρέουν μέσο youtube, και άλλα παρόμοια. Βεβαία λογικό είναι να ψάχνουν όλοι εκεί ειδήσεις, αφοί τα δελτία ειδήσεων έχουν γίνει συζητήσεις καφενείου μεταξύ “ειδικών”, οι οποίες νομίζεις ότι δεν έχουν πάτο (εντάξει υπάρχει και το STAR που σε ενημερώνει με τρεμάμενη φωνή ότι συνεχίζετε το δράμα με το σκύλο του κωστετσου).
Μέτα ήρθε η μόδα των και "καλά" αυθορμήτων δράσεων των πολιτών μέσω διαδικτυου, Και ειδικα η προφανεστατα υποκεινουμενη απο το ΠΑΣΟΚ διαδηλωση για το δάσος την κυριακή. Εντάξει έχει κάνει την μεταγραφή της χρονιάς ο γιωργακης (Βρυώνης πρώην Μόνιτορ) λογικό είναι να αρχίσει να εκμεταλευτε τέτοια ζητηματα.
Θα ρωτήσει κάνεις κακό είναι αυτό?
Γενικά όχι, άλλα η υποκρισία ότι είμαστε σε ένα μεταμοντέρνο κόσμο, που η δύναμη του αυθορμητισμοί βρίσκει τέτοιες διεξόδους μου προκαλεί αναγούλα. Γιατί όντως αλλάζει ο κόσμος , άλλα μερικά πραμματα είναι ο μανολιος με τα ρούχα του αλλιώς.
Τι να κάνουμε δεν ήταν οι πρώτες αποκαλύψεις που έγιναν στο indy media τα βιντεακια, ούτε πρώτη φορά οργανώθηκε αυθόρμητα πορεία για κάποιο ζήτημα. Άλλα τώρα όλοι ξαφνικά το ανακάλυψαν?

Τελος πάντων μακαρι να γίνει κάτι όντως με το δάσος, για να μην γίνει το background της μετά μοντέρνας να είναι κρανίου τόπου, ή κάτι παρόμοιο. Γιατί πολύ έχουν αρχίσει να ασχολούνται με το περιβάλλον (καθημερινά θέματα στα ΜΜΕ εδώ και ένα χρόνο) και έχω αρχίσει να πιστεύω ότι έχουμε πάρει τα αρχίδια μας και δεν μας το λένε. Άλλα αν γίνει κάτι θα γίνει σίγουρα μετά τις εκλογές, και τότε να δούμε αν θα έχει κάνεις όρεξη να στείλει τόσα μηνύματα και μαιλ για να γίνει πορεία για το δάσος.

YΓ, και επειδη εχουμε μελλον ακομα δειτε και αυτο

Δεν υπάρχουν σχόλια: