sxino

sxino

Τετάρτη, Απριλίου 26, 2006

ΠΑΣΧΑ 2006 (αλλη μια φορα)


Οι διακοπές του Πάσχα, και ειδικά οι εκπομπές του Rock Storm, έχουν μια άλλη μαγεία. Επειδή είναι λίγες αλλά και πολλές μέρες , και επειδή είναι σφήνα μέσα σε μια περίοδο που βρίσκεσαι σε κανονικούς ρυθμούς. Είναι λίγες οπότε δεν προλαβαίνει να «καείς» τελείως (το καλοκαίρι αντίθετα μπορείς να λιώνεις μέχρι να γίνεις ένα με το πάτωμα). Ειδικά εμείς στο σταθμό έχουμε μια απίστευτη «κάψα» να παίξουμε όσα πιο πολλά μπορούμε από αυτά που μαζέψαμε τους τελευταίους μήνες. Και οι 5 μέρες που είμαστε στον αέρα δεν μας έφταναν για να κάνουμε ούτε τα μισά από άουτ κάπου είχαμε σκεφτεί (αλλά το καλοκαιράκι δεν είναι μακριά, και τώρα που μας το επιτρέπει η τεχνολογία, μπορεί και κανένα weekend να βρεθούμε στον αέρα).
Αυτές τις υπεροχές μέρες ο σταθμός κράτησε στους ακρατές , αλλά και σε μας συντροφιά (δες και το post των mushroom freaks).
Με δυο λόγια δεν ήταν και άσχημα!!!!
Αλλά αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο τους αναγνώστες του blog, είναι ότι έχει αρχίσει να σχεδιάζετε με λεπτομέρειες πια η λειτουργία του Rock Storm μέσω ιντερνετ σε σταθερή βάση 24/7. Μια προσπάθεια ριψοκυνδινη (οικονομικά,, και βιολογικά) , αλλά δεν το υπολογίζουμε. Αντιθέτως το φαντασιωνομαστε τόσο έντονα, που πραγματικά μπορεί στο τέλος να τα καταφέρουμε. Οποίος άλλος ενδιαφέρετε για το project μας, και γουστάρει να μας βοηθήσει, ας επικοινωνήσει μαζί μας.

Στην συνεχεία θα ήθελα να προσθέσω μερικά πραγματάκια στην περιγραφή του 5ημερου που έκανε ο Veldamor. Καταρχάς δεν θα έπρεπε να ξεχάσει την καινούργια φανατικά μας ακροάτρια την Μαρία, που μας έπαιρνε συνεχεία τηλέφωνο να μας ζητήσει κομμάτια. Επίσης το γεγονός ότι οι διαρρηκτές των studio έκλεψαν το ιστορικό (6ετιας) πανό, που φαίνεται σε κάποιες φωτογραφίες. Τέλος το πιο συγκλονιστικό γεγονός ήταν η απόφαση μας να φτιάξουμε σποτακια, για να το
«παίξουμε» σοβαρός σταθμός. Χι, χι , χι. Σε λίγες μέρες θα τα αναθέσω στο blog σε mp3, εγκαινιάζοντας την σελίδα μας με mp3.
Επίσης μόλις τελειώσει το φιλμ (ελπίζω απόψε στα γενέθλια της Ίριδας) θα ανεβάσω και τις φωτογραφίες μας.

Αυτά για αρχή και επαίτες συνεχεία.

Και έτσι για το τέλος

MOST PLAYED ΠΑΣΧΑ 2006 (όπως τα κατέγραψε ο winamp, ο οποίος άμα παθαίνεις crash δεν μετράει τα τελευταία τραγούδια που έχουν παίξει, οπότε δεν είναι πολύ αξιόπιστο, αν και αρκετά λογικό το αποτέλεσμα)

1. Lived in Bars - Cat Power
2. Burning down the spark – Nancy Sinatra Calexico
3. Call the Ships to the port - Covenant
4. Angel B - Film
5. Pick Up The Pieces – Average white band
6. You got me – Roots ft. Jill Scott
7. Feeling good Inc - Gorrilaz
8. Every day I Love you less – Kaiser Chiefs
9. Humans - Islands
10. Allman Brothers- Jessica
11. Saturdays gone – Isobel Campel Mark Lanegan
12. Another sunny day – belle sebastian
13. Damien Rice - Volcano
14. Mustang Sally – Wilson Picket
15. Άμστερνταμ – Sunny Μπαλτζή
16. how is gonna end – tom Waits
17. East Hastings – Godspeed you black Emperor
19. You have killed me - Morrisey
20. To Love Somebody – Janis Joplin

αλλα φυσικα αυτα που εκλεψε την παρασταση ηταν η Ελπιδα Στην Ντισκοτεκ, καθως το ανεκδοτο εκανε θραυση

"ΤΙ ειναι το ΠΙΣΕΣΙ;"
"Ειναι πουλι"
"Ειναι που λειπεις εσυ!!!"
rainboy

Δεν υπάρχουν σχόλια: