sxino

sxino

Τετάρτη, Απριλίου 12, 2006

NOTEMPO LIVEACT 29,30/4 (με την υποστήριξη του Rock Storm Fm)

Το notempo.net είναι μια προσπάθεια για να δημιουργήσουνε έναν χώρο δράσης για μπάντες με πειραματική διάθεση στον ήχο αλλά και στην σκηνική παρουσία τους. Χωρίς να είναι εύκολο να προσδιορίσουνε την μουσική ταυτότητα, όλο αυτό aφορά μπάντες που αισθανθήκαμε ότι δεν πολύ κολλάνε με τον τρόπο μιας αυστηρά metal η rock’n’roll συναυλίας.
Επιλέξανε λοιπόν το πρώτο Σ/Κ μετά το Πάσχα (29/30 Απριλίου) για να παρουσιάσουνε ένα διαφορετικό event, που θα επεκτείνεται εκτός σκηνής (με ποικίλες δράσεις), μια πολύ ειδική ‘παράσταση’ που ο θεατής θα βιώνει δίπλα του, που θα έχει μυρωδιά και εικόνα (TV screens,projectors) σε όλο το club.Χώρος?Το Underworld, που κατά καιρούς έχει στεγάσει μεταμεσονύκτιες ακρότητες.
Θα εμφανιστούν:

Σάββατο/29/4 :
LUDMILA
NATIONAL PORNOGRAFIK (Θεσσαλονίκη)
UNIVERSE217
NOISELUST


Κοινός παρονομαστής της πρώτης μέρας, τα λυτά line up (κιθάρα, φωνή, τύμπανα, μπάσο), η διάθεση για πειραματισμό και φυσικά, η γυναικεία παρουσία στα φωνητικά (χαρακτηριστικό κάθε μπάντας).

Kυριακή/30/4 :
DECEMBERANCE
ASTRAL AEON
SHATTERED HOPE

Η δεύτερη μέρα,έχει μια metal χροιά, με μπάντες όμως που δεν συνηθίζουν
Τις τεράστιες ταχύτητες, και έχουν έναν ποιο βαρύ τρόπο στον ήχο τους.
Kαι τις 2 μέρες μια συλλογή (cd-r) σε περιορισμένο αριθμό με κομμάτια από κάθε μπάντα του διημέρου θα δίνεται δωρεάν στην είσοδο σε ειδικό ξύλινο digipack.
Ακόμα προσπαθούνε να κάνουμε την συναυλία φιλική προς τον ακροατή που θέλει
Να γυρίσει σπίτι με συγκοινωνία και για αυτό και οι 2 μέρες θα αρχίσουν αυστηρά την προκαθορισμένη ώρα (20.00 ανοίγουν οι πόρτες, 9.10 βγαίνει η πρώτη μπάντα) και θα τελειώσουν αυστηρά πριν τις 12.

Βιογραφικά, video, ηχητικά αποσπάσματα, φωτογραφίες, από το σύνολο των μπαντών μπορείτε να βρείτε στην διεύθυνση :
mushroom freaks

Δεν υπάρχουν σχόλια: