sxino

sxino

Κυριακή, Απριλίου 16, 2006

O ROCK STORM FM ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ



Έφτασε η ώρα.
ΤΑΡΑΡΑ!!!!!
Θα είμαστε στον αέρα λοιπόν.
Κόντρα στην βρώμικη μαφία που προσπαθήσει να μας φιμώσει, κάνοντας διάρρηξη 3 φορές τους τελευταίους μήνες στα Studio μας.
Από την Μ.Τεταρτη το απόγευμα, μέχρι την το βραδύ της Δευτέρας του Πάσχα.
Η συχνότητα, μάλλον 107,8 ή 108 καθώς τεχνικά προβλήματα έχουμε πάντα ως την τελευταία στιγμή.
Τι θα έχει το πρόγραμμα;;;;;
Καταρχήν εγώ έχω την ιδέα την Μ.Παρασκευη να παίξουμε τα πάντα από gothic, και το βραδύ EBM, έτσι για να ταιριάζει με το κλίμα. Mushroom Freaks έρχονται με βαλίτσες γεμάτες από demo, και νέες κυκλοφορίες από stoner doom και λοιπά είδη που όπως βλέπετε καλύπτουν. Ο golfinger, πιθανώς θα βρεθεί εκεί, να μας χώσει μερικές funkιες και άλλες μαυρίλες. Το βραδύ του Μ.Σαββατου disco night φυσικά. Ενώ ποτέ δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ατελείωτες ώρες κλασσικού (και όχι μονό ροκ).

Φυσικά οι δραστηριότητες μας δεν τελειώνουν εκεί. Θα προβληθούν ταινίες στα studio μας. Με all time classic την Μ.Παρασκευη το Life Of Brian (όπως κάθε χρόνο άλλωστε), αλλά και αρκετά αλλά από Monty Python. Το πρόγραμμα των προβολών θα περιλαμβάνει και αρκετά θρίλερ. Αλλά και ελληνικό αισθησιακό κινηματογράφο. Και φυσικά θα κάνουμε και μπάνιο!!!!!
Τέλος το πρόβλημα πάντα είναι τι μουσική να παίζεις την ώρα του σουβλίσματος , οπου όλοι οι σταθμοί παίζουν δημοτικά. Πέρυσι (έτσι για την πάρτη σου Δήμητρα) έπαιζε Θ.Παπακωσταντινου και αλλά παρόμοια. Αλλά πραγματικά δεν ξερώ τι θα βάλουμε φέτος. ΑΝ έχετε καμιά ιδέα, θα θέλαμε να την ακούσουμε.


Stay tuned

Rainboy


ΥΓ τον σταθμό μπορείτε να τον ακούτε στο Λεκανοπέδιο του Σχινου Κορινθίας (από Αθηνών-Κορίνθου βγαίνεις Μέγαρα, πας προς Αλεποχωρι, και από εκεί πας δεξιά και σε 5 km ακούς Ροκ Στορμ), αλλά και δε αρκετά σημεία του κόλπου των Αλκυονίδων. (κατάλληλη μουσική για ψάρεμα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: