sxino

sxino

Πέμπτη, Απριλίου 06, 2006

Placebo – Meds




Oι PLACEBO είναι ένα συγκρότημα, που ποτέ μού dεν συμπάθησα ιδιαιτέρα. Όχι ότι δεν μου άρεσαν τα τραγούδια τους, κάθε άλλο, τα έλιωνα στο παίξιμο συνήθως. Αλλά κάποιες στιγμές, με γύρναγε τα άντερα που ήταν κάτι σαν την Madonna του συγχρόνου ροκ κόσμο, χωρίς να κάνουν κάτι ιδιαίτερο. Ή μάλλον, απλά βασιζόμενοι στην ιδιαιτερότητα της φωνής του Molko, η οποία όντως μπορεί να απογειώσει οτιδήποτε (θυμήσου την καλοκαιρινή επιτυχία του First Day). Αλλά ειδικά ο τελευταίος δίσκος τους ήπαρ’ ότι συμπαγής, ήταν απίστευτα μια από τα ιδία. Και νόμιζες ότι για ανθέ τραγούδι ότι το έχεις ξανακούσει.
Στο καινούργιο συμβαίνει για μια ακόμα φορά αυτό. Ένα άθροισμα τραγουδιών-υποψηφίων επιτυχιών, τα οποία όμως νομίζεις, ότι ήδη τα έχεις ακούσει στο ράδιο και σε μαγαζιά, χιλιάδες φορές. Ή μονή αισθητή διαφορά με το παρελθόν είναι η μεγάλη χρήση των πλήκτρων, χωρίς και αυτό να κάνει συγκλονιστικά διαφορετικό αποτέλεσμα.
Οι φανατικοί θα το αγοράσουν κατευθείαν. Οι υπόλοιποι δεν χρειάζεται!!!! Κάθε φορά που θα θέλετε να ακούσετε placebo, θα ανοίγετε το ράδιο, ή θα πηγαίνετε για καφέ, και θα ακούτε . Τόσο απλά.
Και φετος το καλοκαιρι θα μας φανέ τα συκώτια με τον Molko.


rainboy

Δεν υπάρχουν σχόλια: