sxino

sxino

Δευτέρα, Απριλίου 10, 2006

HOSTEL ( ή πως να μην περαστε εξω απο σινεμα αυτη την εβδομαδα)


Υπάρχουν στιγμές που πραγματικά απορείς. Τι σκατα κάνει ο κόσμος τα λεφτά του. Και καλά οι low budget παραγωγές. Αλλά γίνεται μια τόσο ακριβή παραγωγή να είναι τόσο πατάτα; Και εντάξει να είναι πατάτα επειδή δεν τους βρήκε το καταλαβαίνω. Αλλά είναι δυνατόν να διαβάζει κάποιος το σενάρια για αυτή την αηδία, και να ενθουσιάζετε και να λέει ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ , ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ!!!! Ημαρτον!!!!1
Και ο Ταραντινο;;;; τόσα χρόνια στο κουρμπέτι, και να βάλει το όνομα του σε τέτοια ταινία;;;;
Θα μου πείτε, αρκετά με τα μπινελικια και πες μας τι γίνεται.
Λοιπόν αυτός που την γύρισε δεν ήξερε τι ήθελε να κάνει. Μέχρι την μέση είναι μια κλασσική αηδία teen age movie με ωραίες γκόμενες, έτσι να δούμε μπούτι βυζί και κανένα αμερικανάκι να πίνει μαύρο, για να γουστάρουμε (καλά ποιος μπορεί να θέλει αν βλέπει αμερικανάκια να πίνουν και να κάνουν μαλακιες σε ταινίες;;;;). Και εκεί που έχουν πάει στην Σλοβακία, και πηδιόνται γενικά, αρχίζουν να εξαφανίζονται, και να σφαγιάζονται αγρίως.
Εντάξει δεν λέω, είχε καλές brutalιες η ταινία. Αλλά τι να τις κανείς άμα δεν έχει και λίγο ατμόσφαιρα, και λίγο κλίμα, να τις νοιώσεις στο πετσί σου. Απλά γινόντουσαν, και εσύ χασμουριόσουν.
Και αφού γίνεται της ποπης το κάγκελο από σφαγές και βασανιστήρια, είναι και ένας κολοφαρδος, που όλο του φέγγει η τύχη, και τελικά γλυτώνει. Και η ταινία τελειώνει.
ΕΠΟΣ!!!!, μην το χάσετε με τίποτα. Και φαντάξου ότι παντού τις έβαζαν τα περισσότερα αστεράκια από τις 6 ταινίες της βδομάδας (φαντάξου τις άλλες) μετά το ICE AGE2.

Kαι ο θεός βοηθός

rainboy

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όπως τα λες. Τι σας φταίμε κύριε ταραντίνο δηλαδή εμείς; Τι αίμα και σφαγή ήταν αυτό μωρέ αδερφάκι μου! Όποιος έγραψε αυτό το σενάριο (αν τελικά είχαν γράψει) ήταν πολύ άρρωστος. Μιλάμε στο τέλος εκεί που σκοτώνει τον τύπο στην τουαλέτα είχα ταυτιστεί! Σκότωσέ τον τον καριόλη! Τι να πεις. Περαστικά μας...